News

Mihai Tudose, apariție neaşteptată la TV. Ce mesaj avea pe mască

20.11.2020 | 10:42
ADVERTISEMENT

Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, și-a făcut apariția în stil mare la emisiunea lui Victor Ciutacu de joi, 19 noiembrie.

Invitat la România TV, fostul premier a venit cu o mască neagră pe care era inscripționat un mesaj.

ADVERTISEMENT

”Avem și noi lipsuri, dar suntem cei mai buni!”, scria pe masca europarlamentarului. În plus, mai era un desen cu o gură zâmbitoare și cu doi dinți lipsă.

Mihai Tudose: ”După 6 decembrie o să vedem că e colivă”

Foto: captura știripesurse.ro

Mihai Tudose nu a ratat prilejul de a critica Guvernul și a precizat că după 6 decembrie vine prăpădul.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem cei mai buni, dar suntem mai buni și mai curați decât ceilalți. Eu nu sunt epidemiolog, dar de bun-simt este că atunci când stabilești niște reguli, se aplică tuturor, nu că ținem Sibiul deschis, că mai are cineva o treabă.

Vă dau exemplu la Brăila, când au apărut 5 cazuri într-un sat de lângă mall, au închis mall-ul. Acum aflăm că o aplicăm unde vrem, unde nu vrem nu o aplicăm. Justificarea asta că nu intrăm în carantină pentru că avem medici buni, însemnă că în alte orașe sunt medicii proști? (…) Coliva e gata, dar acum dau cu frișcă pe ea și ne spun că uite ce tort frumos ne așteaptă. După 6 decembrie o să vedem că e colivă”, a declarat Tudose.

ADVERTISEMENT

Joi, 19 noiembrie, Mihai Tudose postase pe Facebook un mesaj dur intitulat: ”Rectificarea lu’ Cîțu și minciunile lui Orban”.

”A făcut Cîțu rectificarea bugetară. Și Orban și-o asumă. Ei nu au nicio problemă, sunt senini și mimează preocuparea și grija pentru România….

ADVERTISEMENT

Au împrumutat zeci de miliarde de euro, au deficit de peste 10%, toate structurile financiare europene spun oficial că e cam jale pe la noi, pe V-ul acela în care se redresa economia l-a călcat trenu’, taie bani de la cofinanțări pentru fonduri europene, pensii nu, alocații nu, ajutor pentru firme nu… O poveste de mare succes liberal!!!
Sigur au ,,ascuns” niște bănuți pe undeva cu care să ia niște frișcă. Pentru ce frișcă? Ca să orneze frumos coliva de la înmormântarea economiei românești și să ne-o vândă pe post de tort la alegeri.” – a scris fostul premier.

ADVERTISEMENT
Tags: