Fotbal international

Milan a făcut primul transfer pentru sezonul viitor. A adus marea speranță de la Lyon

13.06.2020 | 20:20
Milan a facut primul transfer pentru sezonul viitor A adus marea speranta de la Lyon
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului AC Milan par că s-au resemnat pentru actuala stagiune și pregătesc deja sezonul viitor reușind deja primul transfer.

Milan a făcut primul transfer pentru sezonul viitor

Conform Gazzetta dello Sport, primul transfer realizat de AC Milan pentru sezonul viitor este internaționalul francez de tineret de la Olympique Lyon, Pierre Kalulu, care evoluează pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Pierre Kalulu, în vârstă de 20 de ani, este așteptat luni dimineață să efectueze vizita medicală la Milanello. Jucătorul, care poate evolua și ca fundaș central, nu a debutat încă la echipa de seniori a celor din Lyon.

Francezul provine dintr-o familie de sportivi, frații săi, Aldo și Gedeon, fiind, de asemenea, fotbaliști profesioniști. Aldo Kalulu este mijlocaș de bandă și evoluează la Swansea City, sub formă de împrumut de la FC Basel, în timp ce Gedeon este legitimat la Ajaccio.

ADVERTISEMENT

Milan vrea un mijlocaș maghiar de 19 an

Milanezii sunt hotărâți să facă o nouă campanie de transferuri costisitoare în speranța că vor reuși să ajungă în viitor în Champions League, competiție în care nu au mai jucat de ani buni.

Primul pe lista ”rossonerilor” este fundașul central german de la Bayern Munchen, Jerome Boateng, dar în cazul în care nu vor reuși această mutare varianta de rezervă este francezul Dayot Upamecano de la RB Leipzig.

ADVERTISEMENT

Pentru mijlocul terenului, trupa lui Stefano Pioli s-a orientat spre Dominik Szoboszlai de la FC Salzburg. Internaționalul maghiar de 19 ani poate evolua în banda stângă, poaate juca și central, dar și ca vârf fals.

O altă variantă pentru mijlocul terenului este spaniolul Marc Roca (23 de ani) de la Espanyol Barcelona. Fostul internațional de tineret a reușit două goluri și un assist în 25 de partide jucate în acest sezon de la La Liga.

ADVERTISEMENT

Milan a fost eliminată de Juventus Torino în semifinalele Cupei Italiei și are șanse minime să mai prindă Champiosn League, fiind la 12 puncte de Atalanta Bergamo, formație aflată pe poziția a patra din Serie A.

ADVERTISEMENT