News

Ministrul culturii de la Kiev, acuzații la adresa serialului Emily in Paris. “Așa sunt văzuți ucrainenii afară?”

Serialul Emily in Paris a primit o plângere din partea ministrului culturii din Ucraina. Iată ce acuzații a adus oficialul de la Kiev pentru faimoasa producție.
03.01.2022 | 13:22
Ministrul culturii de la Kiev acuzatii la adresa serialului Emily in Paris Asa sunt vazuti ucrainenii afara
ADVERTISEMENT

Faimosul serial a stârnit critici de la Kiev, prin persoana ministrului culturii, care a depus chiar și o plângere la Netflix din cauza acestuia.

Totul s-a întâmplat după ce în film a apărut un persoanaj de origine ucraineană, o femeie, care reprezintă „o jignire” la adresa poporului.

ADVERTISEMENT

Ministrul culturii din Ucraina, plângere pentru Emily in Paris

Dar ce l-a supărat așa tare pe oficial? Este vorba despre faptul că acest personaj a făcut nişte lucruri reprobabile.

Mai precis, Petra, căci acesta este numele său, a furat hainele dintr-un magazin.

Aflată alături de Emily, Petra a probat hainele dintr-un magazin de lux, dar apoi a fugit cu ele fără să plătească, lucru care i s-a părut deosebit de jignitor ministrului culturii, care nu a ezitat să remarce acest lucru pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Astfel, Oleksandr Tkachenko a precizat că imaginea propagată de film este una „caracaturală” și „inacceptabilă”, dar mai ales „jignitoare”.

“În Emily in Paris, avem o imagine caricaturală a unei femei din Ucraina, imagine care este inacceptabilă. Mai mult, este jignitoare”, a scris Oleksandr Tkachenkope platforma Telegram.

ADVERTISEMENT

Totodată, el și-a încheiat postarea cu o întrebare retorică:

“Așa sunt văzuți ucrainenii afară?”, a mai spus el, tot pe rețelele de socializare.

Părerile au fost împărțite. Ce argumente au avut cei care au criticat poziția ministrului

Pe de altă parte, deși unii dintre internauți au fost de acord cu părerea ministrului Oleksandr Tkachenko, pe care au susținut-o, au fost și voci care criticau opinia sa.

Astfel, printre ei se află și producătoarea de film Natalka Yakymovych, care a spus că persoanejele negative din filme pot fi de orice naționalitate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ea chiar a afirmat că dacă persoanjul Petra era de naționalitate rusă, nimeni nu s-ar mai fi plâns că este vorba de o jignire adusă poporului.

“Deci, într-un serial TV, personajele negative pot fi orice mai puțin ucraineni? Evident, cu toții ne-am dori ca Petra să fie din Moscova, dar nu întotdeauna obții ceea ce vrei”, a precizat producătoarea de film Natalka Yakymovych, tot pe rețelele de socializare.

Emily in Paris este unul dintre cele mai de succes seriale de pe Netflix, în rolul principal fiind actrița Lily Collins.

ADVERTISEMENT
Tags: