Sport

Ministrul Eduard Novak a anunțat renovarea Sălii Polivalente: „Va beneficia de o finanțare de 12 milioane de euro”

Ministrul Eduard Novak a anunțat renovarea Sălii Polivalente din București, iar finanțarea va consta în suma de 12.000.000 de euro.
25.01.2023 | 23:26
Ministrul Eduard Novak a anuntat renovarea Salii Polivalente Va beneficia de o finantare de 12 milioane de euro
Eduard Novak a avut un mesaj sumbru pe rețelele de socializare. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ministrul Tineretului și Sportului a dezvăluit că a vorbit și cu Nicușor Dan, Primarul Capitalei, și chiar el a depus cererea către CNI.

Ministrul Eduard Novak a anunțat renovarea Sălii Polivalente

Ministrul Eduard Novak a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare renovarea Sălii Polivalente din București: „Sala Polivalentă din București va beneficia de o finanțare de 12 milioane euro, după ce a fost aprobată cererea depusă de Ministerul Sportului și Complexul Sportiv Național ’Sala Polivalentă’”.

ADVERTISEMENT

„Banii vor fi folosiți pentru renovarea energetică a complexului: lucrări de reabilitare termică, sisteme alternative de producere a energiei, modernizarea sistemelor de climatizare, sisteme de management energetic, pregătirea pentru soluții inteligente, inclusiv echiparea cu 10 stații de încărcare pentru mașini electrice.

Aceste investiții vor ajuta la modernizarea și îmbunătățirea condițiilor din acest complex sportiv de importanță majoră.

ADVERTISEMENT

Susțin nevoia de a dezvolta infrastructura sportivă din România și continuăm să ne oferim tot suportul pentru realizarea acestor obiective”, se arată în mesajul postat de Eduard Novak pe Facebook.

  • 5.300 de locuri are actuala Sală Polivalentă din București

„Eu cred că și domnul primar dorește!”

Eduard Novak a continuat și a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Nicușor Dan privind renovarea Sălii Polivalente, spunând că Primăria știe deja locația, din moment de sala va fi nou construită:

ADVERTISEMENT

„Am discutat pe această temă inclusiv în mediul politic şi o să intervenim ca să se pornească acest proiect.

Eu cred că şi domnul primar doreşte şi este o prioritate. Chiar ieri am discutat pe tema Sălii Polivalente din Bucureşti şi eu unul sunt optimist că anul acesta proiectul va avea avizele”.

ADVERTISEMENT

„Vorbim despre o sală nouă, Primăria ştie locaţia. Primarul Nicuşor Dan a depus cererea către CNI legat de această infrastructură, eu personal nu cunosc unde va fi”, s-a mai arătat în comunicatul lui Eduard Novak.

  • 46 de ani a împlinit Eduard Novak pe 28 iulie
ADVERTISEMENT
Tags: