Life

Mioara Roman a trecut prin momente grele. Ce diagnostic i-au pus medicii

Mioara Roman se confruntă de ceva vreme cu probleme de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman a primit mai multe vești neplăcute de la medicii care o îngrijesc.
15.04.2022 | 23:36
Mioara Roman a trecut prin momente grele Ce diagnostic iau pus medicii
ADVERTISEMENT

Fosta profesoară de limba arabă a trecut prin momente grele, dovadă că are nevoie în permanență de îngrijiri medicale. Fiica sa, Oana Roman, a luat decizia să o interneze într-o clinică unde beneficiază de tot ce are nevoie.

Mioara Roman, o nouă problemă medicală. Ce spun doctorii

Mioara Roman a fost internată de mai multe ori de urgență, ultima dată fiind în perioada în care fiica sa se afla în vacanță alături de Izabela. La momentul respectiv doctorii au descoperit că femeia are infecție urinară.

ADVERTISEMENT

Din păcate, influcencerița nu i-a putut fi aproape mamei sale. În plus, sora sa cea mare, Catinca, a fost cea care a informat-o legat de aceste noi probleme de sănătate.

Acum, Oana Roman s-a recompensat față de cea care a adus-o pe lume și a vizitat-o la centrul unde este internată. Șatena merge frecvent la mama sa și are grijă să o scoată la o terasă sau să meargă la un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman, vizitată în centru de fiica sa, Oana

„Am venit la mama. E la soare la terasă. Socializează și se simte bine”, a scris fiica fostului premier al României, Petre Roman, pe Instagram.

„Am plecat de la mama. Era foarte bine, socializa pe terasă, cu toată lumea acolo. Era super frumos, se bucurau de vremea frumoasă și m-am bucurat să o văd așa”, a completat Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Influencerița nu a uitat să le spună oamenilor că este pe fugă pentru că trebuia să ajungă repede acasă. Vedeta a mărturisit că urmează să plece într-o vacanță alături de cei dragi, la Poiana Brașov.

Oana Roman vrea să se relaxeze pentru câteva zile alături de partenerul de viață, Marius Elisei, și fiica lor, Izabela. Cei trei vor fi cazați într-un loc superb pe care șatena îl va arăta în curând fanilor din social media.

ADVERTISEMENT

În plus, vacanța nu este numai despre încărcarea bateriilor, ci și un prilej pentru proiectele pe care le desfășoară în mediul online.

ADVERTISEMENT