Sport

CS Mioveni – Dinamo 2-0. Lăsați-i să se pregătească pentru… barajul de Liga 2! Cum arată clasamentul la retrogradare

Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul cu CS Mioveni din deplasare, scor 0-2 în etapa a 5-a din play-out, și și-a asigurat matematic prezența la... brajul de retrogradare în Liga2!
15.04.2022 | 22:18
CS Mioveni  Dinamo 20 Lasatii sa se pregateasca pentru barajul de Liga 2 Cum arata clasamentul la retrogradare
Razvan Alin Trif si Okechukwu Christian Irobiso in meciul de fotbal dintre CS Mioveni si Dinamo Bucuresti, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, vineri 15 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
15-04-2022
19:27

Cum arată clasamentul în play-out-ul Ligii 1 după CS Mioveni - Dinamo 2-0

Înfrângerea de la Mioveni i-a pecetluit soarta lui Dinamo: nu mai are nici măcar șanse teoretice de a evita barajul de retrogradare în Liga 2, pentru că distanța față de primul loc salvator s-a mărit la 12 puncte cu 4 etape rămase înainte de final.

CS Mioveni, în schimb, este salvată în proporție de peste 70%, deoarece a profitat de pasul greșit făcut de Chindia pe teren propriu cu FC Botoșani. În plus, argeșenii stau mai bine decât târgoviștenii și la criteriile de departajare.

15-04-2022
17:29

CS Mioveni - Dinamo 2-0 (Panait 71, Sanoh 84)

Vezi aici cele mai importante faze video.

Min. 84: GOOOL CS MIOVENI: Sanoh scapă singur cu Eșanu, îl driblează elegant și trimite în poarta goală.

Min. 79: Altercație la mijlocul terenului, Irobiso îl lovește cu palma peste față pe Panait și vede direct cartonașul roșu.

Min. 71: GOOOL CS MIOVENI: Panait reia în poartp din apropiere, după o centrare a lui Garutti.

Min. 63: Centrare pe 6 metri  a lui Grădinaru, însă Irobiso nu reusește să reia în poarta goală.

Min. 58: Șutul lui Grădinaru din întoarcere trece pe lângă poartă.

Min. 55: Trif centrează în fața porții, dar Rusu nu ajunge la minge pentru a o putea împinge în plasă.

Min. 26: Scăpat singur cu Eșanu, Balaur nu reușește să reia cu capul spre poartă.

Min. 7: Filip centrează din lovitură liberă, însă Garutti respinge din fața lui Pierret.

Min. 5: Șutul lui Rodriguez trece peste poartă.

Min. 1: A început partida de la Mioveni, dintre CS din localitate și Dinamo. Este ultima șansă pentru oaspeți de a reuși să evite locurile ce duc la barajul de retrogradare în Liga 2.

15-04-2022
15:53

Echipele de start la CS MIoveni - Dinamo

  • CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, A. Scarlatache, Garutti – Rădescu, Panait, Lixandru, R. Trif – Buziuc, B. Rusu, Coșereanu. Rezerve: Ducan, Oancea, Iacob, Șerbănică, Veres, Mitrea, Sanoh, Raicea, Tomczyk. Antrenor: Alexandru Pelici
  • Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Jovanovic, Carp, Moura – Crețu, Pierret, Rodriguez, St. Filip – Morar, Irobiso. Rezerve: Fara, Patriche, Giafer, Răuță, Ivanov, Torje, Mihaiu, Ivanovski, Măgureanu. Antrenor: Dusan Uhrin

Meciul CS Mioveni – Dinamo are loc vineri, 15 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Înaintea acestei etape, argeșenii ocupă locul 12, cu 22 de puncte, Dinamo are numai 13 și se află pe locul 14.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – Dinamo, din etapa a 5-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea CS Mioveni – Dinamo se dispută vineri, 15 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Orășenesc din localitatea argeșeană, în etapa a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este un meci extrem de important pentru ambele echipe, care vor să evite locurile 13-14, ce duc la un dublu baraj cu ocupanta locului 3 sau 4 din play-off-ul de promovare din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Deși au fost extrem de dezamăgiți de rezultatul din ultima etapă a echipei lor, învinsă acasă cu 2-1 de FC U Craiova 1948, deși a jucat destul de bine, suporterii „alb-roșiilor” promit să însoțească într-un număr destul de mare la acest meci al ultimelor speranțe.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – Dinamo

Partida CS Mioveni – Dinamo se joacă vineri, 15 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Orășenesc al echipei argeșene, în etapa a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 și va putea fi vizionată în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Look Plus, post care, la fel ca seria de Look Sport își va schimba în scurt denumirea în Prima Sport. O mai puteți urmări și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, se anunță pentru vineri, 15 aprilie, o vreme foarte caldă, cu o maximă a zilei care va urca până la 23 de grade, iar seara, la ora jocului, vor fi minim 17 grade. Abia de sâmbătă vremea se va strica total, ploaie și maxime de 8-9 grade. Arbitrul Adrian Cojocaru din Galați va conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – Dinamo

Nu sunt probleme importante de lot în cele două echipe, care să aibă un impact esențial îl alcătuirea de către antrenorii Alexandru Pelici și Dușan Uhrin a celor mai bune distribuții de joc. La Dinamo, tehnicianul ceh nu mai știe pe cine să bage în poartă, după ce Mihai Eșanu a gafat grav cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin a făcut o declarație care a produs multă stupoare, afirmând că pentru el meciul de la Mioveni ar putea fi ultimul la Dinamo în acest al treilea mandat, dar a explicat imediat ce a vrut să spună, prin faptul că fiecare meci este ca o finală și oricând ar putea fi anunțat că poate pleca.

Echipele probabile la CS Mioveni – Dinamo

  • CS Mioveni: I. Popescu – I. Rădescu, A. Scarlatache, Garutti, Șerbănică – Buziuc, Lixandru, L. Dumitriu, R. Trif – B. Rusu, Tomczyk. Antrenor: Alexandru Pelici
  • Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, Moura – Bani, Răuță, Pierret, St. Filip – Morar, Irobiso. Antrenor: Dusan Uhrin
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – Dinamo

Casele de pariuri nu par a mai crede prea mult în posibilitățile de evitare a locului de baraj pentru Dinamo. Motiv pentru care acordă cota de 2,05 la victorie celor de la Mioveni, iar „câinilor roșii” un destul de tentant 3,70. Șansă dublă „X2” are cotă 1,80, iar un gol înscris de Dinamo ajunge la cota de 1,65.

Cele două echipe s-au întâlnit anul acesta, de două ori, în sezonul regulat și rezultatele nu sunt deloc încurajatoare pentru echipa lui Dușan Uhrin. CS Mioveni a reușit să obțină victoria atât pe teren propriu, cu scorul de 2-1, cât și la București, unde s-a impus cu 1-0.

Cine arbitrează Mioveni – Dinamo

Cojocaru Viorel Adrian va fi centralul partidei dintre CS Mioveni – Dinamo, care va fi ajutat de tușierii Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) și Danşa Ciprian Florin (Satu Mare).

ADVERTISEMENT