Sport

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3. Victorie clară, oltenii sunt matematic în play-off. Cum arată clasamentul în Liga 1

Universitatea Craiova s-a impus fără prea multe emoții, cu un sec 3-0, în deplasarea de la Mioveni și și-a asigurat calificarea în play-off cu o etapă înainte de terminarea sezonului regular.
02.03.2022 | 19:03
CS Mioveni  Universitatea Craiova 03 Victorie clara oltenii sunt matematic in playoff Cum arata clasamentul in Liga 1
Ionut Georgian Burnea si Alexandru Cretu in meciul de fotbal dintre CS Mioveni si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, miercuri 2 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
02-03-2022
17:23

Cum arată clasamentul în Casa Pariurilor Liga 1 după CS Mioveni - Universitatea Craiova 0-3

Universitatea Craiova și-a consolidat locul 3 în clasamentul Ligii 1 după victoria reconfortantă de pe terenul lui CS Mioveni și pregătește cu mare încredere play-off-ul. În schimb, gazdele rămân pe loc de baraj în urma acestui eșec.

02-03-2022
15:28

CS Mioveni - Universitatea Craiova 0-3 (Markovic 25, 33, Baiaram 78)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 78: GOOOL U CRAIOVA! Aflat în poziție de offside, Baiaram trimite din 6 metri în poarta goală, după o centrare a lui Cîmpanu.

Min. 57: Șutul lui Garutti din întoarcere trece pe lângă poartă.

Min. 45: Scarlatache reia cu capul, mingea cade pe transversală și ricoșează în brațele lui Pigliacelli.

Min. 33: GOOOL U CRAIOVA! Corner pentru olteni și Markovic reia cu capul din 6 metri, imparabil, sub transversală.

Min. 25: GOOOL U CRAIOVA! Markovic deschide scorul cu un șut plasat din mijlocul careului, după ce în prealabil Ducan respinsese mingea în față la reluarea lui Baiaram.

Min. 20: Chiar dacă nu au avut mari ocazii de gol, jucătorii Universității Craiova au dominat primele 20 de minute ale partidei.

Min. 1: A început partida.

02-03-2022
14:00

Echipele de start la CS Mioveni - Universitatea Craiova

  • CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, I. Balaur – Rădescu, L. Dumitriu, Vereș, Burnea – Raicea, B. Rusu, Buziuc. Rezerve: Popescu, Oancea, Iacob, Panait, Trif, Lixandru, Sanoh, Tomczyk, Blănaru. Antrenor: Alex Pelici
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu, A. Crețu, Mateiu, Gustavo – Markovic, Baiaram. Rezerve: Lazar, Benga, Conte, Căpățână, Bic, Nistor, Vînă, Roguljic, A. Trică.  Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova are loc miercuri, 2 martie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 29-a, penultima, a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. Înaintea acestei partide argeșenii ocupă locul 13, cu 29 de puncte, iar oltenii se află pe treapta de bronz, cu 48 de puncte dar mai au nevoie de un punct pentru a fi matematic în play-off.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova

Confruntarea CS Mioveni – Universitatea Craiova se desfășoară miercuri, 2 martie, de la ora 17:30, pe Stadionul Orășenesc din localitatea argeșeană și este extrem de importantă pentru ambele echipe. Gazdele au nevoie de puncte pentru a ieși de pe locul de baraj, oaspeții pentru a-și securiza poziția în grupul primelor șase echipe care se vor bate la titlu și la cupele europene.

ADVERTISEMENT

Mioveni, care între timp a devenit o a doua casă și pentru Rapid, este un stadion unde nu avem o mare afluență de spectatori, pentru că în județul Argeș echipa cea mai iubită se află la Pitești. Dar de această dată sigur va fi public mai numeros, pe de o parte pentru că Universitatea Craiova e un brand care atrage, pe de alta pentru că sigur la stadion vor fi și destui fani ai oaspeților. Toți nu pot intra decât fie cu certificat COVID, fie cu test negativ PCR sau antigen.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – Universitatatea Craiova

Partida CS Mioveni – Universitatea Craiova se joacă miercuri, 2 martie, de la ora 17:30, pe Stadionul Orășenesc din orașul unde se fabrică automobilul Dacia, contează pentru etapa a 29-a a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1 și va fi televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și la Mioveni vremea este urâtă, cu cer acoperit și temperatură maximă de 4-5 grade la orele amiezii, în jur de un grad la ora partidei, cu posibilități de precipitații, ploaie, lapoviță sau chiar ninsoare. Acest joc foarte important a fost încredințat arbitrului Marian Barbu din Făgăraș.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CS Mioveni – Universitatea Craiova

Antrenorul Alexandru Pelici, unul dintre cei mai lăudați tehnicieni din prima divizie pentru faptul că a construit o echipă care ia greu gol și e un adversar dificil pentru oricine, poate fi mulțumit de faptul că are la dispoziție toți lotul, pentru a alcătui cel mai bun unsprezece.

ADVERTISEMENT

Omologul său de pe banca Universității, Laurențiu Reghecampf, nu e la fel de liniștit. Oltenii au în continuare absențe importante în aproape toate compartimentele. În apărare, Găman și Marius Constantin continuă să fie out, la mijloc francezul Houri, iar în atac puternicul vârf bosniac Elvir Koljic.

În plus, și tehnicianul „Științei” se confruntă cu mari probleme medicale. Laurențiu Reghecampf a lipsit în ultimele zile de la antrenamentele echipei din cauza unei răceli foarte puterncie, a trecut pe antibiotice și se speră ca el să fie prezent pe bancă la meciul de la Mioveni.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la CS Mioveni – Universitatea Craiova

  • CS Mioveni: I. Popescu – Garutti, Scarlatache, I. Balaur – Rădescu, L. Dumitriu, Vereș, Burnea – Dat, B. Rusu, Buziuc. Antrenor: Alex Pelici
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – A. Crețu, Mateiu – Cîmpanu, Nistor, Gustavo – A. Ivan. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Universitatea Craiova vrea al cincilea succes consecutiv

Ambele echipe se tem una de alta. Craiovenii spun că Mioveni este una dintre cele mai bine organizate echipe din Casa Pariurilor Liga 1 și este foarte greu să găsești breșe în jumătatea lor de teren. Însă își doresc mult să bifeze al cincilea succes consecutiv, ultima serie de victorii pe bandă rulantă fiind în tur, când au legat șase la rând, după care a urmat o prelungită serie fără victorii.

Alexandru Pelici a spus despre acest meci faptul că nu va schimba în nici un fel planul tactic de închidere a tuturor culoarelor către poarta lui Popescu, dar că echipa sa va fi atentă la jocul defensiv fără a neglija și posibilitățile care s-ar putea ivi pe contraatac de a surprinde defensiva adversă.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – Universitatea Craiova

Are echipa argeșeană defensivă bună, dar pentru bookmakeri seria de patru victorii la rând a alb-albaștrilor pare mai convingătoare în a stabili cotele acestui meci. Universitatea Craiova are cote excelente pentru victorie, variind între 1,80-1,90, în funcție de agenții, iar gazdele pentru trei puncte de aur ar primi cote între 4,30-4,40. Șansă dublă 1X valorează 1,90 iar un gol înscris de Mioveni, tocmai știindu-se că înscrie greu, are aceeași cotă.

Între Universitatea Craiova și CS Mioveni în formula actuală a oltenilor există doar meciul tur. Argeșenii s-au mai duelat de două ori cu echipa Băniei în urmă cu șapte ani, dar acea era Craiova patronată de Adrian Mititelu. Interesant este că meciul tur a ieșit clar din tiparele partidelor echipei lui Alexandru Pelici, pentru că s-a terminat cu un greu de anticipat 5-2 la Craiova pentru gazde, cu Andrei Ivan pe post de Lewandowski, cu nu mai puțin de patru goluri înscrise!

ADVERTISEMENT