Life

Mira și-a îndeplinit un mare vis: ”Pentru asta am muncit”

Mira și-a îndeplinit un mare vis și a vrut să împărtășească cu urmăritorii ei acest lucru. Artista este mai fericită ca oricând.
24.03.2024 | 21:38
Mira sia indeplinit un mare vis Pentru asta am muncit
Mira și-a îndeplinit un mare vis. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mira este în culmea fericirii. Celebra artistă a reușit să își îndeplinească un mare vis. A muncit enorm, însă iată că acum în sfârșit culege laurii eforturilor sale. Ce achiziție a făcut aceasta?

Mira și-a îndeplinit un mare vis

Mira este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Nu puțini sunt cei care îi adoră piesele. De asemenea, la fel ca și alte vedete din România, aceasta îi ține la curent constant pe urmăritorii ei, cu privire la ceea ce se întâmplă în viața sa.

ADVERTISEMENT

Și de această dată, veștile sunt unele cât se poate de bine. Dacă acum câteva luni povestea că se confruntă cu probleme de sănătate, acum, Mira e în culmea fericirii. Aceasta a reușit să își îndeplinească un mare vis. Este vorba despre o achiziție care îi va face viața mai ușoară.

Mira merge în numeroase turnee în România, însă până acum s-ar părea că artista nu s-a bucurat de confortul pe care și l-ar fi dorit. Drept urmare, era nevoie de o schimbare, iar aceasta a știut ceea ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Ce vis și-a îndeplinit Mira? Artista a achiziționat o dubă pe care o va folosi atunci când pleacă în turnee. Și se pare că aceasta a fost atentă la toate detaliile, astfel că vehiculul este unul de lux.

Artista a fost atentă la detalii

Mira a optat pentru un van de la Mercedes, cu un interior spațios. De asemenea, tapițeria a fost și ea atent aleasă. Aceasta este de culoare portocalie, în timp ce autovehiculul are o culoare neagră, deci un contrast deosebit.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, artista recunoaște că are suficient loc în ea. Poate sta în picioare, scaunele sunt confortabile și mai mult de atât se pot și întinde. Iar asta este fix ceea ce și-a dorit încă de la început.

Mira spune că van-ul a sosit de ziua ei și este făcut atât pentru ea, cât și pentru trupă. Totodată, ea le-a mai povestit urmăritorilor ei că a muncit enorm pentru asta și că ceea ce se întâmplă acum e cu adevărat un vis împlinit.

ADVERTISEMENT

”Ăsta este cadoul meu de Crăciun, sosit de ziua mea. E făcut și pentru trupă. Eu încap aici. În sfârșit am și eu pat. Pentru asta am muncit, pot să dorm”, le-a dezvăluit Mira urmăritorilor ei pe rețelele de socializare.

Mira și-a îndeplinit un mare vis. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Mira și-a îndeplinit un mare vis. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT