Life

Mira vrea să devină mamă cât mai curând. Ce îi spune iubitului ei: „Abia aștept să facem un copil”

Mira vrea să își întemeieze o familie cu Levi Elekes! Artista își dorește să fie mamă tânără și abia așteaptă să facă un copil cu iubitul ei, influencerul Levi Elekes.
02.09.2022 | 15:05
Mira vrea sa devina mama cat mai curand Ce ii spune iubitului ei Abia astept sa facem un copil
Mira vrea să devină mamă cât mai curând. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mira abia așteaptă să își formeze o familie alături de partenerul ei de viață. Artista se iubește cu Levi Elekes, un faimos influencer.

Mira vrea să devină mamă cât mai curând

Mira are o relație stabilă cu Levi Elekes, tânăr despre care are numai cuvinte de laudă. Aceasta a dezvăluit că vrea să devină mamă cât mai curând și dorința ei este să fie o mămică tânără.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artista a spus că iubește copiii și abia așteaptă să rămână gravidă, lucru pe care i-l repetă și iubitului ei.

Mira a spus că atât ea, cât și iubitul ei își doresc să devină părinți, dar în același timp i se pare grea perioada de sarcină, dar și ce urmează după venirea pe lume a primului copil.

ADVERTISEMENT

„Vreau să fiu mamă tânără. Chiar acum vorbeam cu prietena mea pe drum și am văzut o femeie însărcinată.

Și zic ‘Cred că e greu rău să fii însărcinată, să treci prin etapele astea.’ Iubesc copiii și abia aștept să am unul. Însă, îmi e teamă de ce o să urmeze.

ADVERTISEMENT

Mereu îi spun iubitului meu că abia aștept să facem un copil. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Chestiile astea vin natural. ”, a spus Mira în podcastul lui Damian Drăghici.

Mira, cele mai frumoase declarații de iubire

Mira îl iubește foarte mult pe partenerul ei de viață, cel alături de care vrea să își și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că Levi Elekes este cel mai frumos om pe care l-a cunoscut și o face să se simtă cu adevărat frumoasă.

Mai mult, artista a dezvăluit că iubitul ei este plin de calități și o susține în tot ceea ce face, lucru care îi dă artistei un sentiment de siguranță extrem de plăcut.

„Este cel mai frumos om pe care l-am cunoscut. Din toate punctele de vedere. E de departe cel mai frumos. Nu pot să îi găsesc o singură calitate”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: