Life

Mircea Badea a făcut anunțul momentului. Nimeni nu se mai aștepta să se întâmple: “Încă vă susțin”

Mircea Badea, prima veste bună pentru fanii lui la început de 2024. Ce se întâmplă chiar acum în viața cunoscutului jurnalist
04.01.2024 | 21:57
Mircea Badea a facut anuntul momentului Nimeni nu se mai astepta sa se intample Inca va sustin
Mircea Badea, prima veste bună pentru fanii lui în 2024. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mircea Badea se numără printre cei mai cunoscuți jurnaliști din România. De-a lungul timpului, le-a demonstrat tuturor că este un profesionist și că niciodată nu face rabat de la calitatea informației. Și, pentru că are o relație specială cu fanii, la început de an, soțul lui Carmen Brumă a venit cu o veste bună.

Prima veste bună pe anul acesta pentru Mircea Badea

Mircea Badea poate spune că a început anul cu dreptul. Din punct de vedere personal, lucrurile merg la fel de bine ca până acum. Pe plan profesional, Mircea Badea a primit una dintre cele mai bune vești din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

În anul 2021, cunoscutul jurnalist a ajuns să fie blocat pe celebra platformă Facebook. Contul său personal a fost restricționat, astfel că acesta nu a mai putut posta niciun mesaj. Fără să poată schimba ceva, jurnalistul s-a împăcat cu ideea că poate va recupera contul, cândva.

Mircea Badea nu a mai putut comunica deloc cu fanii lui care îl urmăreau cu mare interes pe Facebook. Chiar dacă a fost blocat, jurnalistul a vrut să fie el cel care le dă vestea proastă urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul anului 2021, cu ajutorul unui prieten, acesta i-a anunțat pe toți că nu va mai fi activ pe Facebook. Nu pentru că nu ar mai vrea, ci pentru că i-a fost blocat contul. Deși nu a știut exact de ce s-a întâmplat asta, Mircea a sperat că lucrurile vor reveni la normal.

”Nu mai am acces la această pagină. S-au ocupat haștagiștii de la feisbuc cocioc. Acest mesaj e postat de un băiat deștept printr-o metodă inaccesibilă mie. Revin dacă se va repara că*atul ăsta sau nu. Mă susțin!”, a scris Mircea în 2021.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a și făcut prima postare pe Facebook după ce a fost deblocat

La mai bine de trei ani distanță de la acel eveniment, minunea s-a întâmplat. Mircea Badea a fost deblocat, iar acum se poate bucura de Facebook. Fanii lui au fost tare încântați să vadă că jurnalistul poate comunica, din nou, cu ei în mediul online.

Revenirea a fost anunțată așa cum nu se putea mai bine. Jurnalistul a postat un mesaj pe pagina sa oficială prin care îi anunța pe toți că s-a întors pe Facebook. În doar câteva ore, postarea lui a strâns mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Pe Facebook, Mircea Badea este recunoscut datorită postărilor sale. De-a lungul timpului, jurnalistul le-a arătat tuturor că nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Tocmai de aceea, unele postări s-ar fi putut să deranjeze anumite persoane.

Soțul lui Carmen Brumă va reveni cât de curând și la postările sale prin care i-a cucerit pe cei din mediul online. De data asta, fanii jurnalistului speră să nu mai existe probleme și să nu mai fi blocat, din nou.

ADVERTISEMENT