Life

Mircea Badea, declarație uimitoare despre “extratereștrii” prezentați de autoritățile din Mexic. “Ăștia sunt de acum 1.000 de ani…”

Mircea Badea a făcut o declarație uimitoare despre "extratereștrii" prezentați de autoritățile din Mexic. Ce a spus prezentatorul tv?
15.09.2023 | 07:24
Mircea Badea declaratie uimitoare despre extraterestrii prezentati de autoritatile din Mexic Astia sunt de acum 1000 de ani
Mircea Badea, declarație uimitoare despre "extratereștrii" prezentați de autoritățile din Mexic. Sursă foto: Antena3, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Are un stil aparte atunci când își expune punctul de vedere. Iar de această dată, un subiect interesant a fost dezbătut.

Ce au spus autoritățile din Mexic despre “extratereștrii”

Dacă vă amintiți bine, în această săptămână a avut loc Congresul din Mexic. Aici au existat dezbateri inclusiv despre extratereștri. Ce au spus oficialii în cadrul evenimentului? Mircea Badea a reacționat și el.

ADVERTISEMENT

Printre altele, la Congresul din Mexic s-a vorbit și despre fenomenele anormale neidentificate. Asta în condițiile în care două presupuse „cadavre extraterestre” au fost preluate din Cusco, Peru.

Jaime Maussan a vorbit sub jurământ la palatul legislativ San Lazaro și a subliniat faptul că ființele respective nu fac parte din evoluția umană terestră. El a explicat totuși și unde au fost găsite acestea.

ADVERTISEMENT

„Aceste exemplare nu fac parte din evoluția noastră terestră… Acestea nu sunt ființe care au fost găsite după o epavă OZN. Au fost găsite în minele de diatomee [alge] și au fost ulterior fosilizate”, a precizat Maussan.

Reacția lui Mircea Badea

Iar Mircea Badea a fost și el la curent cu cele întâmplate acolo. Iată că acum, prezentatorul tv a ieșit la înaintare cu un punct de vedere. Ce părere are despre presupusele cadavre de extratereștri despre care s-a vorbit?

ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, prezentatorul tv spune că este vorba doar despre ”o păcăleală a Guvernului”. În opinia sa, autoritățile își doresc să obțină ceva prin aceste discuții, însă nu este clar ce.

Totodată, el a făcut și o comparație între părerile oamenilor, dar și atitudinea Guvernului, alături de teoria conspirației. „Ăștia sunt de acum 1.000 de ani, sunt pre-pandemici.

ADVERTISEMENT

Ceea ce este foarte amuzant este că până de curând ziceai că ‘Domn’le, eu cred că există extratereștri, dar guvernele ne ascund’ și erai cu teoria conspirației. Acum vin guvernele și spun ‘uite niște extratereștrii’, iar oamenii spun că, de fapt, asta e o păcăleală a guvernelor care vor nu știu ce…“, a spus Mircea Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: