Life

Mircea Badea, dezvăluiri despre zborul cu avionul în pandemie. Ce l-a uimit pe prezentator

09.02.2021 | 10:39
Mircea Badea dezvaluiri despre zborul cu avionul in pandemie Ce la uimit pe prezentator
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a dezvăluit cum s-a desfășurat zborul cu avionul până în Dubai, acolo unde a fost în vacanță cu familia, în plină pandemie de coronavirus. Prezentatorul a rămas uimit de un aspect foarte important. 

Gazda show-ului „În gura presei” a povestit că totul este închis în incinta aeroporturilor, călătorii fiind nevoiți să-și achiziționeze totul din timp pentru că singurele care mai funcționează sunt tonomatele de unde pot cumpăra cel mult o sticlă de apă.

ADVERTISEMENT

Mărturiile prezentatorului nu se opresc aici, Mircea Badea precizând că toată lumea ține cont de purtarea măștii de protecție și de distanță, însă uită complet de aceste reguli când este adusă mâncarea pe parcursul zborului cu avionul.

Mircea Badea, despre regulile din avion. Ce se petrece în timpul zborului

Mircea Badea a povestit amuzat de zborul pe care l-a avut recent cu avionul, vedeta fiind plecată în vacanță alături de iubita sa, Carmen Brumă, și de băiatul pe care-l au împreună. Cei trei au petrecut câteva zile de vis în unul dintre cele mai bogate orașe din Emiratele Arabe.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator de la postul de televiziune Antena 3 a comparat un zbor de aproximativ trei ore cu avionul cu statul într-un restaurant, precizând că toată lumea dă masca jos când vine de vorba de mâncare, indiferent în ce loc se află.

„Foarte amuzant este felul în care se organizează zborurile. Alea câte mai sunt… Deci, în aeroporturile în care am fost și eu e așa: totul închis. Există doar niște tonomate. O apiță. În România știți că au fost închise restaurantele… pericol mare de infectare.

ADVERTISEMENT

Ok. Și ajungi în avion. Masca obligatorie, la îmbarcare distanță. Te urci în avion. Pe culoarul din avion, umăr la umăr, după ce te-ai distanțat.

Începe zborul. După ce se întâmplă? Vine mâncarea. Cum?! Vine mâncarea! Nu există un rând liber. Totul full. Și vine mâncarea în avion. Toată lumea dă jos măștile și începe să mănânce, să bea. După, repede, masca la loc. 

ADVERTISEMENT

Nu ai cum mai tare de atât! Dacă ai un zbor de trei ore să zicem, oricum stai mai mult decât într-un restaurant. Dar, hei, suntem vigilenți… Mai tare de atât…”, a povestit Mircea Badea în emisiunea sa, potrivit dcnews.ro.

ADVERTISEMENT