Life

Mircea Badea, reacție dură după ce Dan Negru, aflat în Japonia, s-a plâns de turismul românesc: “E disperat”

Cum a reacționat Mircea Badea după ce Dan Negru, aflat în Japonia, a criticat turismul românesc. Replica acidă a prezentatorului de la Antena 3 CNN.
05.07.2023 | 09:04
Mircea Badea reactie dura dupa ce Dan Negru aflat in Japonia sa plans de turismul romanesc E disperat
Dan Negru s-a plâns de turismul românesc din Japonia, iar Mircea Badea i-a dat replica. Sursa foto: Antena 3 CNN, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea i-a dat o replică acidă lui Dan Negru care, deși este în vacanță în Japonia, a criticat turismul românesc. Prezentatorul TV a lăudat modul în care japonezii își promovează atracțiile turistice, spre deosebire de români.

Postarea lui Dan Negru, aflat în Japonia, l-a enervat pe Mircea Badea. Ce a spus despre turismul românesc

Recent, Dan Negru a ajuns în Japonia, țară despre care a avut numai cuvinte de laudă. Fostul prezentator de la Antena 1 a rămas impresionat de Muntele Fuji și de felul în care japonezii îl promovează.

ADVERTISEMENT

Realizatorul TV s spus că românii nu sunt în stare să-și promoveze imaginea la fel de bine. Pentru acest lucru, acesta a dat vina pe politicieni și pe hotelieri. Vedeta a spus că turismul de la noi din țară este “paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi”.

“Mă uit cu ‘ciudă’ la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta. Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară apoi i-am băgat în pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași. (…) Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială.”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

În plus, Dan Negru a mai spus că resursele de la noi din țară nu sunt gestionate așa cum trebuie și că cei de la conducere nu știu să promoveze țara.

ADVERTISEMENT

Postarea lui Dan Negru l-a deranjat foarte tare pe fostul său coleg de trust, Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 CNN a spus că acesta continuă să critice turismul românesc chiar și atunci când se află departe de țara natală.

Mircea Badea, replici acide pentru fostul său coleg

Partenerul lui Carmen Brumă a ținut să precizeze că nu mai este interesat de ceea ce spune Dan Negru despre astfel de subiecte. Acesta a mai spus că actualul prezentator de la Kanal D nu este în măsură să vorbească despre turismul românesc tocmai din Japonia.

ADVERTISEMENT

“Nu mă interesează nimic din ce spune Dan Negru. Nimic. Nu mă interesează complexele lui culturale, nu mă interesează că e disperat să aibă dimensiune socială și culturală, deși nu are. Nu, nu mai interesează deloc.

Ăsta este în Japonia, înțelegi? În Japonia în vacanță și de acolo îl freacă turismul românesc și scrie el, face praf auzi, deci nu, n-ai…,’Mă uit cu ciuda la muntele Fuji’, nu, n-am… Doamne, ferească Dumnezeu”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale, notează impact.ro.

ADVERTISEMENT