Sport

Un fost jucător al Rapidului, despre „înțepăturile” dintre Becali și Copos, dinaintea derby-urilor cu FCSB: „Veneau prime substanțiale, datorită concurenței!”. Exclusiv

Mircea Bornescu, fost goalkeeper la Rapid și Universitatea Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre „înțepăturile” dintre Gigi Becali și George Copos, care erau înaintea derby-urilor Rapid - FCSB.
14.08.2021 | 18:51
Un fost jucator al Rapidului despre intepaturile dintre Becali si Copos dinaintea derbyurilor cu FCSB Veneau prime substantiale datorita concurentei Exclusiv
Un fost jucător al Rapidului, despre „înțepăturile” dintre Becali și Copos, dinaintea derby-urilor cu FCSB: „Veneau prime substanțiale, datorită concurenței!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Duminică, Rapid și FCSB se vor întâlni din nou într-un meci de Liga 1. Partida va începe la ora 21:30

Ultimul derby dintre FCSB și Rapid datează din 22 februarie 2015. Meciul, care a avut loc pe vechea arenă din Ghencea, a fost câștigat de giuleșteni in extremis cu scorul de 1-0, prin golul lui Marcel Gecov.

ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu, despre „înțepăturile” dintre Becali și Copos, dinaintea derby-urilor Rapid – FCSB

Mircea Bornescu a rememorat săptămânile dinaintea derby-urilor Rapid – FCSB, pe când era portar la formația giuleșteană. Acesta susține că „înțepăturile” dintre Gigi Becali și George Copos îi motivau pe jucători.

În plus, datorită concurenței dintre cei doi patroni, jucătorii aveau parte de prime substanțiale, dacă se impuneau în derby.

ADVERTISEMENT

„Atunci înțepăturile astea erau între patroni. Toată săptămâna nu făceau altceva decât să ne motiveze și să ne încarce pozitiv prin declarațiile care erau date, prin înțepăturile de la televizor.

Era un spectacol atunci, erau oameni foarte puternici în fotbal. Plus că veneau și cu prime substanțiale, datorită concurenței dintre ei. Era George Copos. Abia așteptam meciurile cu Dinamo și Steaua”, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu: „Victor Angelescu este un tip foarte echilibrat!”

Cât despre Victor Angelescu, actualul patron al Rapidului, Mircea Bornescu susține că este un om echilibrat cu un discurs rațional.

Având în vedere diferența de vârstă dintre Victor Angelescu (36 de ani) și Gigi Becali (63 de ani), Bornescu este de părere că cei doi patroni nu se vor războii niciodată în declarații, așa cum se întâmpla pe vremea când, la „cârma” Rapidului, era George Copos.

ADVERTISEMENT

„Victor Angelescu este un tip foarte echilibrat, din ce am văzut eu. Este un tip care are un discurs foarte rațional, însă, existând această diferență de vârstă dintre el și Gigi Becali, nu-ți permiți să discuți cu un om mai în vârstă de genul cum discutau Copos cu Gigi Becali, plus că ei erau foarte buni prieteni și își permiteau astfel de discuții.

Victor este un băiat la început de drum, la nivelul ăsta, și se comportă exemplar ca un patron al Rapidului. Este discret și echilibrat”, a mai spus Mircea Bornescu.

În prezent, Rapid se află pe locul 2 din Liga 1, cu zece puncte. Iar FCSB se situează pe locul 4, cu opt puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT