Sport

Mircea Bornescu, noi dezvăluiri despre plecarea de la FC U Craiova 1948: „Mi-aș fi dorit să continui la echipă!”. Exclusiv

Mircea Bornescu, fostul team manager al echipei FC U Craiova, a oferit, în exclusivitate, pentru FANATIK, noi detalii despre plecarea de la formația olteană.
18.08.2021 | 08:21
Mircea Bornescu noi dezvaluiri despre plecarea de la FC U Craiova 1948 Mias fi dorit sa continui la echipa Exclusiv
Mircea Bornescu, noi dezvăluiri despre plecarea de la FC U Craiova: „Mi-aș fi dorit să continui la echipă!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu (41 de ani) a ocupat doar patru luni funcția de team manager al celor de la FC U Craiova, în perioada martie – iulie 2021.

Mircea Bornescu, noi dezvăluiri despre plecarea de la FC U Craiova

Mircea Bornescu susține că și-ar fi dorit să continue la FC U Craiova, însă doar dacă i-ar fi fost îndeplinite anumite condiții.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta este de părere că Adrian Mutu, actualul antrenor al formației oltene, este un tehnician bun, dar care are nevoie de răbdare din partea conducerii și a suporterilor.

„Eu și Eugen Trică am ajuns într-un moment foarte dificil al echipei, când veneau după șase sau șapte meciuri fără victorie, echipa era debusolată.

ADVERTISEMENT

Noi am avut, ca obiectiv, promovarea în Liga 1 și mă bucur că am reușit să promovăm fără niciun fel de probleme.

Aici, s-a văzut și faptul că Eugen este un antrenor foarte bun și faptul că am format o echipă foarte puternică.

ADVERTISEMENT

Atât noi, staff-ul, cât și jucătorii, eram foarte uniți și creasem anumite legături, care au dus la îndeplinirea obiectivului fără probleme.

Da, mi-aș mai fi dorit să continui la echipă, dar nu în orice condiții. Cam știau despre ce e vorba. S-a început un proiect nou cu oameni noi.

ADVERTISEMENT

Echipa crește de la meci la meci. Are o creștere destul de semnificativă, însă va trebui să existe răbdare la nivelul suporterilor, la nivelul patronului.

Va trebui să existe răbdare, pentru că și Adrian Mutu este un anrenor foarte bun. Eu îl cunosc foarte bine, mi-e prieten, mi-e frate, am fost și colegi. Este un tip foarte ambițios și un tip foarte dornic de afirmare. Cu siguranță o să vedeți că va ajunge un antrenor foarte bun”, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 7 din Liga 1, cu șapte puncte obținute.

ADVERTISEMENT
Tags: