Life

Mircea Dinescu l-a dat de gol pe Cristian Tudor Popescu! În ce casă locuiește renumitul gazetar: ”Într-un subsol acolo”

Mircea Dinescu l-a dat de gol pe Cristian Tudor Popescu. Poetul a dezvăluit în ce casă locuiește celebrul jurnalist și comentator.
05.01.2024 | 15:05
Mircea Dinescu la dat de gol pe Cristian Tudor Popescu In ce casa locuieste renumitul gazetar Intrun subsol acolo
Mircea Dinescu a dezvăluit cum arată locuința în care stă Cristian Tudor Popescu. Foto: digi24.ro/ bzi.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Dinescu a dezvăluit în ce casă trăiește Cristian Tudor Popescu. Poetul a vorbit despre locuința în care stă renumitul jurnalist și cinefil.

În ce casă stă Cristian Tudor Popescu. Mircea Dinescu, dezvăluiri tari: „În betonul ăla se umple de ură”

Mircea Dinescu a ținut să îl descrie pe Cristian Tudor Popescu ca pe un lup singuratic, spunând despre el că se hrănește cu patima cu care scrie într-un birou care seamănă, în realitate, cu un beci.

ADVERTISEMENT

Scriitorul a avut ocazia să pășească pragul casei jurnalistului, una care nu are anvergura numelui său. CTP trăiește modest și conduce o ”Dacie hodorogită”, conform mărturisirilor pe care le-a făcut Dinescu.

„E un tip din ăsta care își încarcă ura în el. Merge cu o dacie hodorogită și vede pe lângă el pe ăia cu mașini bengoase. Am ajuns acasă la el, are o căsuță așa, cu o curticică. Zice hai să-ți arăt camera mea de lucru. Și camera lui de lucru știi cum e?

ADVERTISEMENT

Ridică un chepeng și pe o scară dintr-aia de sârmă, de fier forjat, de fier beton… cobori într-un subsol acolo și cu o măsuță. E o măsuță, și el în betonul ăla se simte ca un ins din-ăsta bombardat de societate, și se umple de ură.

E și asta o formă, artistul e artist, câteodată artistul își creează niște chestii dacă vrea artificiale ca să intre într-o stare dintr-asta”, a povestit Mircea Dinescu despre locuința lui Cristian Tudor Popescu, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mare al lui CTP, artist în toată regula

Dezvăluirea pe care a făcut-o Dinescu este una de-a dreptul surprinzătoare, având în vedere că se cunosc foarte puține detalii despre omul CTP. Tot legat de viața sa personală, se știe că are doi băieți, Tudor și Matei, iar unul din ei știe ce înseamnă atenția publică întrucât activează într-un domeniu artistic.

Tudor, mai precis, băiatul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu (32 de ani) este pasionat de actorie, iar apoi s-a îndreptat către muzică. Tânărul a bifat niște succese considerabile în calitatea sa de artist. Fiul lui CTP a fost editor de sunet în filmul „Tenis”. Apoi, și-a făcut cunoscut talentul de actor în producția cinematografică „Sunday Morning”.

ADVERTISEMENT

În prezent, muzica îi ocupă cea mai mare parte din timp. Tudor este membru în două trupe, „Pixels” și „Penny Chillin”, cu care concertează în toate colțurile țării.

Revenind la Cristian Tudor Popescu, despre viața jurnalistului a mai ieșit la iveală ceva, și anume că în trecut vorbea destul de des la telefon cu patronul FCSB, George Becali.

Jurnalistul, amiciție cu năbădăi cu Gigi Becali

A existat și un moment tensionat între cei doi, prin 2001, când latifundiarul din Pipera l-ar fi amenințat cu moartea. Pentru CTP, aceste episoade sunt uitate și îngropate încă de atunci, dar nu și iertate!

„Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sfinții Părinți, de Biserică.

‘Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge’. Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos.

Nu mai amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost s-a dus… Nu mai contează.

Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat, nu iert, dar uit”, a dezvăluit chiar Cristian Tudor Popescu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT