Life

Mircea Eremia a dezvăluit cine e noua sa iubită: ”M-a cucerit cu simplitatea și frumusețea ei”

Mircea Eremia are iubită nouă! Artistul dezvăluie, în exclusivitate, că Denisa l-a cucerit cu simplitatea și frumusețea interioară.
09.08.2023 | 17:35
Mircea Eremia a dezvaluit cine e noua sa iubita Ma cucerit cu simplitatea si frumusetea ei
Mircea Eremia iubește din nou. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mircea Eremia, cunoscutul cântăreț și fratele Alinei Eremia, are o iubită nouă. Talentatul cântăreț mărturisește că nu i-a cerut numărul de telefon Denisei, căci așa o cheamă pe parteneră, prima oară când a văzut-o.

Mircea Eremia vorbește despre noua lui iubită

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.RO, cunoscutul cântăreț Mircea Eremia face dezvăluiri în premieră despre nouă lui iubită. Aflăm cum era să o ’rateze’ la prima întâlnire și cum nu a mai făcut aceeași greșeală când a văzut-o a doua oară. Mircea mărturisește că familia lui o simpatizează foarte mult pe Denisa, care îl susține pe artist în orice își dorește să facă. O persoană sinceră și asumată, Mircea Eremia declară că frumusețea interioară a iubitei lui este cea care l-a cucerit și că ea este o fată foarte muncitoare.

ADVERTISEMENT

”Nu i-am luat numărul de telefon”

Mircea Eremia a debutat în muzică alături de sora lui, Alina Eremia, cu single-ul ’Ilegal’. O persoană sinceră și asumată în ceea ce privește relațiile amoroase, Mircea ne spune cum și-a cunoscut actuală iubită, pe frumoasa Denisa.

”Am cunoscut-o pe această domnișoară frumoasă total întâmplător. Eram pe Calea Victoriei, mă plimbam cu niște prieteni. A trecut pe lângă noi, cu niște prietene, și i-am făcut un compliment. Nu i-am luat numărul de telefon și nu am făcut cunoștință cu ea. La o perioadă de timp, iar întâmplător, ne-am reîntâlnit și atunci s-a întâmplat să ne împrietenim” declară Mircea Eremia, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

”M-a cucerit cu simplitatea și frumusețea ei”

Mircea Eremia a fost mereu pasionat de fotbal, motoare și, la un moment dat, de box.  Chiar dacă acum ceva timp mărturisea că nu prea are timp de dragoste și că nu există femeia perfectă, se pare că s-a răzgândit. Frumoasa lui iubită l-a cucerit cu simplitatea ei.

”Denisa m-a cucerit cu simplitatea și frumusețea ei, cu gesturile finuțe. Este o persoană foarte caldă, discretă și apreciez foarte mult la ea aceste lucruri. Ai mei o cunosc și o simpatizează. Sunt destul de comunicativi și mă susțin în relația asta. Denisa este o fără super muncitoare, lucrează în domeniul beauty” declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Mircea Eremia.

ADVERTISEMENT

Mircea Eremia, despre a sa iubită: “Mă susține să devin din ce în ce mai bun”

Cunoscutul cântăreț spunea, la un moment dat, că este un bărbat pretențios. Iar frumoasa Denisa este femeia care îl susține în tot ce face. Mircea este îndrăgostit, în primul rând, de frumusețea ei interioară.

”Iubita mea mă susține foarte mult în ceea ce fac. În primul rând mă susține să devin din ce în ce mai bun. M-am îndrăgostit, în primul rând, de partea umană și de sufletul ei și sunt sigur că și la ea a fost la fel. Deseori ne facem complimente legate de frumusețea interioară, nu doar de cea fizică” mărturisește cunoscutul cântăreț.

ADVERTISEMENT

”Dacă Denisa are disponibilitate îmi place să mă însoțească”

Chiar dacă are foarte mult de muncă, Mircea Eremia nu uită să încerce să se și relaxeze, alături de noua și frumoasa lui iubită. Împreună cu Denisa au reușit să ’fure’ câteva zile de concediu. Dar cel mai mult lui Mircea Eremia îi place atunci când iubita lui îl poate însoți la concerte.

”Vara aceasta am reușit să fugim câte 2,3 zile la munte sau la mare. În funcție de cum ne permite timpul, dacă Denisa are disponibilitate și evenimentele sunt în apropiere de București, îmi place să mă însoțească la concerte” declară Mircea Eremia, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT