Life

Mircea Eremia, infectat cu Covid-19. Cum se simte sora sa, cântăreața Alina Eremia

Mircea, fratele cunoscutei cântărețe de muzică ușoară Alina Eremia, a confirmat că este la rândul său diagnosticat cu noul tip de coronavirus.
29.09.2021 | 11:08
Mircea Eremia infectat cu Covid19 Cum se simte sora sa cantareata Alina Eremia
ADVERTISEMENT

Artistul în vârstă de 24 de ani și sora sa mai mare au aflat zilele trecute că sunt infectați cu Covid-19, după ce și-au făcut teste în acest sens, fără să aibă niciun fel de simptom.

Cei doi se confruntă cu o formă ușoară a bolii, dovadă că Mircea Eremia a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și a cântăreței Alina Eremia.

ADVERTISEMENT

Fratele Alinei Eremia, informații despre starea de sănătate a artistei

Mircea Eremia s-a izolat la domiciliu imediat cum a simțit că prezintă primele simptome de răceală. Vedeta a precizat că nu este în carantină în aceeași casă ca și sora sa.

Totodată, tânărul a subliniat faptul că nu au luat virusul din China din același loc, fiind extrem de optimist în ceea ce privește vindecarea sa și a artistei.

ADVERTISEMENT

„M-am autoizolat imediat ce am simțit că mă ia răceala. Trebuie să menționez că atât eu, cât și sora mea Alina suntem bine.

Nu am luat COVID-ul din aceleași părți. Suntem bine și suntem izolați fiecare la casa lui. Pe mine răul m-a luat undeva pe miercuri seară, ulterior lucrurile s-au mai înrăutățit puțin

ADVERTISEMENT

Imediat am făcut și testul. Când am văzut lucrurile confirmate, m-am speriat puțin, dar totul e în regulă”, a mărturisit Mircea Eremia pentru Antena Stars.

Mircea Eremia a trecut prin toate simptomele Covid-19

Cântărețul a trecut prin aproape toate simptomele pe care le are o persoană infectată cu noul tip de coronavirus, printre acestea fiind temperatura ridicată și frisoanele.

ADVERTISEMENT

Cu toate că simpla răceala de la început s-a dovedit a fi cu totul altceva, în momentul de față artistul se simte mult mai bine.

„Ca simptome pot să spun că am avut niște frisoane, temperatură. Aproape toate simptomele pe care orice bolnav de COVID le are”, a adăugat Mircea Eremia.

La rândul ei Alina Eremia a mărturisit că are o stare generală destul de bună, cel mai probabil îmbolnăvirea sa având legătură cu imunitatea scăzută din ultima vreme.

ADVERTISEMENT