Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Lucescu a dat răspuns la oferta lui CFR Cluj: “O spun răspicat!”. Anunț despre Rapid si Dinamo

Mircea Lucescu a dat răspunsul în privința ofertei de la CFR Cluj. Ce anunț a făcut cel mai titrat antrenor român despre Rapid și Dinamo.
09.11.2023 | 13:15
Mircea Lucescu a dat raspuns la oferta lui CFR Cluj O spun raspicat Anunt despre Rapid si Dinamo
Mircea Lucescu a dat răspunsul la oferta primită de la CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev și urmează să revină în România. Antrenorul în vârstă de 78 de ani a explicat la FANATIK SUPERLIGAnu se pune problema retragerii din fotbal. Rămas liber de contract, „Il Luce” a răspuns ofertei lui Neluțu Varga.

Mircea Lucescu a dat răspuns la oferta lui CFR Cluj: “O spun răspicat!”

Mircea Lucescu a anunțat că a avut în plan de o bună perioadă de timp să plece de la Dinamo Kiev. Antrenorul român nu duce lipsă de oferte. În vară,  „Il Luce” a fost ofertat de Neluțu Varga să vină la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu și înainte de venirea lui Andrea Mandorlini. Neluțu Varga s-a întâlnit cu antrenorul român căruia i-a propus control total la nivelul clubului.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Mircea Lucescu a refuzat la acea vreme și a mărturisit, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA că răspunsul a rămas același. „(n.r. v-ați mai gândit la oferta CFR din vară?) Nu, în niciun caz.

Pentru mine s-a încheiat campionatul României. Nu se pune problema. Nici nu se putea. (n.r. nu v-ați gândit la oferta lui Neluțu) În niciun caz”, a declarat Mircea Lucescu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, anunț pentru Dinamo și Rapid: „Încă o dată o spun”

Mircea Lucescu a scris istorie la Dinamo atât ca jucător, cât și ca antrenor. De asemenea, „Il Luce” a cucerit de pe bancă titlul în România cu Rapid. Cel mai titrat antrenor român a exclus o revenire la vreo echipă din SuperLiga.

„(n.r. veniți în Liga 1) Nu. Încă o dată spun, de ce mă pui într-o situație. Să vorbim despre ce se întâmplă pe terenul de fotbal. Atunci putem discuta fără niciun fel de probleme.

ADVERTISEMENT

Deocamdată vreau să mă întorc acasă”, a mai spus Mircea Lucescu. De asemenea, UTA i-a lansat o invitație lui Mircea Lucescu prin vocea antrenorului Mircea Rednic. „Puriul” a declarat că îl așteaptă ala Arad pe antrenorul de 78 de ani.

De ce a plecat Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev: „În fotbal se întâmplă astfel de fenomene și nu știi ce să mai faci”

Mircea Lucescu a venit la Dinamo Kiev în 2020, echipă alături de care a cucerit campionatul, Cupa și Supercupa în Ucraina. Deși mai avea contract până la finalul sezonului, antrenorul român a ales să pună capăt aventurii din capitala Ucrainei.

ADVERTISEMENT

„(n.r. de unde a plecat povestea cu retragerea?) De la echipă, nu știu cum a fost interpretată. Niciun moment nu am spus asta. Mă retrag de la echipă. Era o situație delicată. Acum o lună aveam 6 puncte față de Șahtior și mergeam direct spre campionat.

Nenorocirea a fost că era accidentat Yarmolenko. A fost nevoit să se opereze la Barcelona. Patru luni va sta. Era singurul jucător cu experiență care putea să ducă în teren ideile antrenorului.

Fără un astfel de jucător e foarte greu să conduci o echipă. Când ai mai mulți jucători de acest gen este și mai bine. L-am pierdut pe el. La fiecare meci am avut câte un jucător dat afară. În ultimele minute am primit două goluri stupide. O apărare foarte tânără. E normal. 

S-au înlănțuit, în fotbal se întâmplă astfel de fenomene și nu știi ce să mai faci. Trei meciuri la rând am pierdut. În condițiile acelea, mi-am asumat toată răspunderea și am zis că este normal. Întotdeauna antrenorul răspunde de rezultate. Eu o să fiu cel care să mă retrag și să salvez echipa într-un fel”, a declarat Mircea Lucescu, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO, dar și pe pagina facebook Horia Ivanovici, ora 17:30, în fiecare luni, marți și vineri.

Mircea Lucescu a dat răspunsul în privința ofertei de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT