Sport

Mircea Lucescu are postul asigurat la Dinamo Kiev: ”Îi face să ‘danseze’ alături de el”

Dinamo Kiev este departe de rezultatele cu care și-a obișnuit fanii an de an, dar cu toate acestea postul de antrenor al lui Mircea Lucescu nu este în pericol.
28.09.2023 | 19:15
Mircea Lucescu are postul asigurat la Dinamo Kiev Ii face sa danseze alaturi de el
Dinamo Kiev este departe de rezultatele cu care și-a obișnuit fanii an de an, dar cu toate acestea postul de antrenor al lui Mircea Lucescu nu este în pericol. Sursă foto: fcdynamo.com
ADVERTISEMENT

Dacă în campionat lucrurile merg bine, echipa fiind la 6 puncte în spatele liderului Șahtior Donețk, dar cu trei meciuri mai puțin disputate, nu același lucru se poate spune pe plan european unde Dinamo a fost eliminată în play-off-ul Conference League.

Dinamo Kiev nu are niciun fel de intenție să se despartă de Mircea Lucescu

În ciuda rezultatelor contradictorii din ultimul an și a contestărilor venite din partea fanilor care nu-l acceptă sub nicio formă pe Mircea Lucescu, presa din Ucraina anunță că tehnicianul român nu va fi îndepărtat de la Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

”Pentru Igor Surkis, Lucescu a devenit aproape ca un monument al vieții sale. Mai ales acum, în condițiile politice și economice foarte dificile. Așadar, oricât de mult s-ar revolta suporterii, aproape sigur că Mircea Lucescu va fi la cârma echipei până la finalul actualului sezon.

Pe lângă experiența și talentul său, Lucescu are o capacitate genială nu numai de a găsi un limbaj comun cu proprietarii cluburilor, dar și într-o anumită măsură de a-i face să ‘danseze’ alături de el.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev nu îl va demite pe Mircea Lucescu după eliminarea din Europa. Mircea a primit acum obiectivul de a câștigat titlul în Ucraina. Dacă la mijlocul sezonului se va ajunge la concluzia că nu poate reuși asta, atunci va fi demis înainte să i se încheie contractul”, a scris sport.ua.com.

Becali l-a vrut pe Lucescu la FCSB

FourFourTwo, una dintre cele mai cunoscute reviste de sport din lume, a realizat top 100 cei buni antrenori din istorie, iar pe această listă se află și trei români: Ștefan Kovacs, Emerich Jenei și Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu este poziționat de britanici pe locul 87 în topul celor mai buni antrenori din istorie. ”Lucescu este o legendă a lui Șahtior. Este profesorul nostru nu doar în privința fotbalului, ci în viață în general”, este declarația lui Dario Srna, prezentată de de FourFourTwo.

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a detonat bomba la FANATIK SUPERLIGA anunțând că Gigi Becali se gândește tot mai serios să-l aducă la pe tehnicianul lui Dinamo Kiev la FCSB.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a reacționat imediat după apariția acestui zvon. Într-o intervenție telefonică la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, liderul fanilor, Gheorghe Mustață, și-a declarat admirația față de Lucescu și a anunțat că galeria îl va primi cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT