Sport

Mircea Lucescu, furios după eșecul cu Fenerbahce din Europa League: „A fost o coridă pe teren, nu un meci de fotbal”. Video

Mircea Lucescu a acuzat jocul foarte dur al celor de la Fenerbahce în meciul pierdut de Dinamo Kiev cu 2-1 după un gol primit în prelungiri.
09.09.2022 | 13:33
Mircea Lucescu furios dupa esecul cu Fenerbahce din Europa League A fost o corida pe teren nu un meci de fotbal Video
Mircea Lucescu a ajuns la cinci înfrângeri consecutive pe banca lui Dinamo Kiev, după 1-2 cu Fenerbahce în Europa League. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu nu a reușit să repete performanța realizată la sfârșitul lui iulie pe terenul lui Fenerbahce și a părăsit învins Istanbulul la debutul în grupa B din Europa League.

Shaparenko are ruptură de ligamente

Dacă în preliminariile Champions League, antrenorul român s-a impus cu 2-1, aseară a pierdut cu scorul de 1-2, în urma unui gol marcat în prelungiri de atacantul belgian Michy Batshuayi.

ADVERTISEMENT

Condusă la pauză cu 1-o, Dinamo Kiev a egalat în minutul 63 prin Tsygankov, dar peste doar patru minute l-a pierdut pe Nikolai Shaparenko, accidentat grav.

Acesta a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului și va lipsi până anul viitor, după cum au anunțat oficialii clubului din capitala Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu despre meciul Fenerbahce – Dinamo Kiev: “A fost o coridă”

La finalul jocului din Turcia, Mircea Lucescu a răbufnit, acuzând jocul foarte dur al celor de la Fenerbahce. Românul în vârstă de 77 de ani nu a petrecut foarte mult timp la conferința de presă, unde și-a vărsat supărarea.

“Astăzi a fost o coridă pe teren. Știți cum sunt luptele cu tauri? Mai bine să nu ținem această conferință de presă. Avem un jucător în spital. Portarul nostru are o accidentare la genunchi. A trebuit să pun un jucător defensiv în poziția de atacant central. Nu a fost fotbal.

ADVERTISEMENT

La nivel european, nu se joacă așa. Există o mulțime de încălcări ale regulilor de către Fenerbahce. Și, de asemenea, simulări. A fost un meci foarte agresiv”, a spus Lucescu.

Mircea Lucescu are cinci eșecuri la rând în toate competițiile

Antrenorul român a ajuns la cinci înfrângeri consecutive pe banca lui Dinamo Kiev: trei în cupele europene și două în campionatul Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu are ocazia de a redresa situația duminică în duelul cu Lvov, iar în etapa următoare din Europa League o va înfrunta pe AEK Larnaca, învinsă și ea aseară cu 2-1 în partida de pe teren propriu cu Rennes.

ADVERTISEMENT