Sport

Mircea Lucescu, la FRF, strategia lui Burleanu! Dragomir știe care va fi reacția lui Edi Iordănescu. „E mai orgolios ca taică-su”

Mircea Lucescu este liber de contract, iar Răzvan Burleanu îl dorește la FRF. Mitică Dragomir anticipează ce reacție va avea Edi Iordănescu.
27.03.2024 | 15:10
Mircea Lucescu la FRF strategia lui Burleanu Dragomir stie care va fi reactia lui Edi Iordanescu E mai orgolios ca taicasu
Mircea Lucescu, la FRF, strategia lui Burleanu! Dragomir știe care va fi reacția lui Edi Iordănescu. „E mai orgolios ca taică-su”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu și-a pus la punct strategia, iar președintele FRF se pregătește să îi trimită o propunere lui Mircea Lucescu. Mitică Dragomir spune că Edi Iordănescu ar putea să părăsească echipa națională, dacă „Il Luce” va accepta o funcție.

Mircea Lucescu, la FRF, strategia lui Burleanu! Dragomir știe care va fi reacția lui Edi Iordănescu. „E mai orgolios ca taică-su”

Deși este dorit insistent la Rapid și Dinamo București, Mircea Lucescu ar putea să ajungă la FRF. Horia Ivanovici a anunțat la MAX Profețiile lui Mitică că Răzvan Burleanu îi va propune un rol de consilier în cadrul echipelor naționale.

ADVERTISEMENT

„Am auzit un zvon că este posibil să îi propună un rol de consilier lui Mircea Lucescu la echipele naționale. Ți s-ar părea ok să accepte?”, a dezvăluit Horia Ivanovici la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

Mutarea lui Mircea Lucescu la FRF ar putea să influențeze și soarta lui Edi Iordănescu la echipa națională. Mitică Dragomir anticipează deja ce reacție va avea selecționerul României.

ADVERTISEMENT

„Este normal să accepte. Pentru 10, 20, 30.000 pe lună sunt de părere că Lucescu ar veni. Edi ar avea doi mentori: taică-su și Mircea Lucescu. (n.r. va simți că îi va lua din valoare lui Edi Iordănescu) Categoric că simte asta, dacă îl pui pe Lucescu din vară, pleacă Edi.

Este mai orgolios decât taică-su. Este un tip studios, inteligent. Îl are pe taică-su care a calificat echipa, să îl ia și pe Pițurcă, care a calificat echipa de trei ori. Ai pe cine să arunci insuccesele. Dacă se duce și nu câștigă nu mai este Edi vinovat, ci Lucescu.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi la FRF l-aș lua pe el și pe Anghel Iordănescu să știu pe cine arunc vina. Ăștia sunt vinovați, le-am dat o grămadă de bani și nu au făcut nimic. Crezi că Burleanu nu gândește strategic, are nevoie de scandal”, a spus Dragomir.

Detalii despre noul contract al lui Edi Iordănescu: „Măcar încă un eveniment major”

Mihai Stoichiță a dezvăluit ca va urma o întâlnire de gradul zero Răzvan Burleanu – Edi Iordănescu. Președintele FRF va pune la punct detaliile următorului contract la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

„Ce să vorbim aseară? Nu, nu. Au spus-o și ei, o spun și eu, urmează să se așeze la masă pentru detaliile noului contract. Susțin continuitatea la o echipă care abia s-a format după o lungă perioadă de suferință. Mi se pare omul care a găsit cheia succesului cu acești băieți. Ar trebui să își dezvolte ideile în continuare.

Măcar încă un eveniment major să îl acoperim dacă putem. Deci Campionatul Mondial. Măcar atât, dacă nu se poate mai mult. Bine, fotbalul poate să îți ofere multe surprize din punct de vedere al rezultatelor.

Dacă ai avut atâtea nereușite, măcar acum când avem reușita acestei calificări să încercăm să ne menținem parcursul. Cota pe care și-a făcut-o acum la echipa națională poate fi mărită în următoarele mandate”, a spus Stoichiță.

Mircea Lucescu, PROPUNERE DE LA FRF!? IPOTEZA SOC: “CONSILIERUL ECHIPEI NATIONALE!”

ADVERTISEMENT