Sport

Mircea Lucescu, laude pentru Dan Șucu la finalul meciului Rapid – Hermannstadt 2-0: ”Se vede că a avut succes”. Ce a spus omul de afaceri

Rapid a câștigat fără prea mari emoții partida cu FC Hermannstadt, scor 2-0, în etapa cu numărul 26 din SuperLiga României.
16.02.2024 | 23:34
Mircea Lucescu laude pentru Dan Sucu la finalul meciului Rapid  Hermannstadt 20 Se vede ca a avut succes Ce a spus omul de afaceri
Mircea Lucescu, laude pentru Dan Șucu după Rapid – FC Hermannstadt 2-0. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Rapid a bifat a cincea victorie din tot atâtea meciuri disputate în anul 2024, învingând FC Hermannstadt, scor 2-0. În acest moment, elevii lu Cristiano Bergodi au redus diferența față de liderul FCSB, fiind la 6 puncte în spatele ”roș-albaștrilor”.

Mircea Lucescu, prezent la meciul Rapid – Hermannstadt 2-0: ”Domnul Șucu face treabă așa cum trebuie”

Mircea Lucescu, fostul mare antrenor al Rapidului, a fost prezent pe stadion la victoria giuleștenilor împotriva lui Hermannstadt. După meci, a analizat prestația jucătorilor rapidiști și l-a lăudat pe Dan Șucu pentru treaba pe care o face de când a venit la club.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci bun. Rapid a exagerat în prima repriză cu jocul pe zona centrală. Cum au jucat pe benzi în repriza a doua, au marcat. Și Sibiul mi-a plăcut, Măldărășanu face o treabă foarte bună.

Campionatul arată de nivel european, ne situăm în zona medie, nu suntem în top. Cu cât e mai mult interes pentru primele 3 locuri, fotbalul va evolua.

ADVERTISEMENT

Rapid e organizat pentru performanță. Domnul Șucu face treabă așa cum trebuie. Faptul că a avut succes în alte domenii se vede și aici, la Rapid. E prea devreme să discutăm de titlu”, a declarat Mircea Lucescu.

Dan Șucu, la finalul partidei Rapid – Hermannstadt 2-0: ”Am prins viteză”

La finalul partidei, Dan Șucu a oferit declarații despre evoluția elevilor lui Cristiano Bergodi și despre situația lui Cătălin Cîrjan la Rapid.

ADVERTISEMENT

”Ne-a fost foarte teamă de meciul acesta. Veneam după un rezultat excepțional la Cluj, ne-a fost teamă de o relaxare, din fericire, nu s-a întâmplat. Noi spunem că Rapidul este cea mai în formă echipă în acest moment. Pe partea celălată, cred că nici jucătorii nu se pot relaxa, nu au motive să se relaxeze.

Acum avem o echipă foarte puternică, orice jucător care intră în teren și ar simți o relaxare, ar avea în spate, pe bancă, un jucător care ar dori să intre și să arate ce poate. Aveam viteză, am prins viteză, speranțele sunt întodeauna de o viteză și mai mare.

ADVERTISEMENT

Totuși, aș avea un lucru de spus, am citit un articol foarte depreciativ despre unul dintre jucătorii noștri, Cătălin Cîrjan, mi-a părut foarte rău, el este unul dintre jucătorii noștri care își așteaptă rândul, vrea să arate ce poate, se antrenează foarte bine.

Orice cuvânt rău spus de un jucător, mai ales despre unul foarte tânăr este inacceptabil. Noi ne respectăm toți jucătorii și sperăm ca toți cei care ne iubesc, să îi respecte”, a declarat Dan Șucu la finalul partidei.

ADVERTISEMENT