Fotbal intern

Mircea Rednic, atac dur la adresa arbitrului Marcel Bîrsan: ”Golul egalizator a venit după un fault inexistent și după un ofsaid”. VIDEO

03.02.2020 | 22:46
Mircea Rednic atac dur la adresa arbitrului Marcel Birsan Golul egalizator a venit dupa un fault inexistent si dupa un ofsaid VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Poli Iași, Mircea Rednic, a lansat un atac dur la adresa arbitrului Marcel Bîrsan, la finalul meciului pierdut cu FC Viitorul, scor 1-2, din etapa a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Mircea Rednic, atac dur la adresa arbitrului Marcel Bîrsan: ”Sunt și interse”

”E greu când conduci cu 1-0, când am avut posibilitate de 2-0. Golul egalizator a venit după un fault inexistent și după un ofsaid după părerea mea”, și-a început Mircea Rednic atacul la adresa arbitrului Marcel Bîrsan.

ADVERTISEMENT

”Sunt și interese și nu e prima oară cu acest arbitru. Nu vreau să umbresc victoria Viitorului, dar așa e când ești echipă mică. Tu ești pus să arbitrezi, nu să filozofezi”, a declarat tehnicianul ieșenilor.

Conferința de presă susținută de Mircea Rednic după Poli Iași – Viitorul 1-2

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 3. Februar 2020

”Ei au avut posesie, dar nu și-au creat ocazii”

”Dacă e să analizăm jocul, am făcut o prestație bună în defensivă. Ei au avut posesie, dar nu și-au creat ocazii. E clar că Viitorul a forțat în repriza a doua, dar eu nu am avut ce modificări să fac. Andrei Radu a jucat bine, dar la mingile înalte a fost depășit”, a mai spus Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

”Mai avem mult de muncă, jucătorii au calitate, dar au venit târziu și nu suntem puși la punct cu pregătirea fizică. Trebuie să avem emoții, dar trebuie să avem și încredere. Sunt optimist și știu că vor veni și punctele când vom avea tot lotul la dispoziție”, a încheiat ”Puriul”.

Hagi, premiat la Iași

FC Viitorul a învins în deplasare Poli Iași, scor 2-1, în ultimul meci din etapa a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1 și primul al lui Mircea Rednic pe banca tehnică a moldovenilor. Cu această victorie, trupa lui Gică Hagi a urcat pe poziția a cincea și păstrează șanse reale pentru un loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Înainte de începerea meciului Poli Iaşi – FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost premiat de ofialități cu două zile înaintea împlinirii a 55 de ani. Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi, i-a înmânat lui Hagi o diplomă de recunoştinţă ”pentru o viaţă dedicată fotbalului şi promovării sportului românesc”.

Hagi, fericit după victoria de la Iași

Nu doar Mircea Rednic s-a alăturat proiectului de la Poli Iași, în speranța că va obține performanțe notabile cu moldovenii. Jucătorii argentinieni De Iriondo și Lucas Chacanas, dar și Răzvan Grădinaru (Chiajna) și Klimavicius (Dinamo) au răspuns la rândul lor provocării de a juca pentru Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, s-a declarat fericit după victoria obținută în deplasare cu Poli Iași, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT