Sport

Mircea Rednic, bucuros după UTA – FCSB 2-1: „Aveam nevoie ca de aer de victorie!”

Mircea Rednic a fost bucuros după victoria celor de la UTA Arad în faţa celor de la FCSB, scor 2-1. Antrenorul arădenilor a declarat că este un succes meritat.
29.08.2023 | 00:50
Mircea Rednic bucuros dupa UTA  FCSB 21 Aveam nevoie ca de aer de victorie
Mircea Rednic, la marginea terenului în UTA Arad - FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA Arad a câştigat cu 2-1 meciul împotriva FCSB-ului şi a provocat liderului prima înfrângere din acest sezon de SuperLiga. Arădenii au revenit de la 0-1 şi au profitat de omul în plus, reuşind să întoarcă scorul.

Mircea Rednic, bucuros după UTA – FCSB 2-1: “Nu a fost rău meciul, dar sunt mulțumit de atitudine”

Mircea Rednic a declarat la finalul meciului că jucătorii săi au avut o reacţie foarte bună după primirea primului gol şi victoria celor de la UTA Arad este meritată pe deplin:

ADVERTISEMENT

„A fost un meci bun după o perioadă mai grea. Am pierdut multe puncte pe greșelile noastre. Mă bucur că am bătut echipa de pe primul loc.

Am început prost, dar ne-am revenit, a venit și golul, eu cred că am gestionat foarte bine jocul. Nu a fost rău meciul, dar sunt mulțumit de atitudine.

ADVERTISEMENT

“A fost un arbitraj bun, zic eu”

N-ai cum să nu reacționezi pozitiv, le mulțumesc suporterilor. Așa e când joci cu cel mai bun, te motivezi. E normal să fie nervoși, când nu te lasă cineva să joci, te enervezi că nu-ți iese ție jocul.

A fost un arbitraj bun, zic eu. Sunt fericit, meciul de cupă îl jucăm aici, grupul merita această victoria. N-a fost ușor, au fost multe schimbări, mai avem mult de lucrat.

ADVERTISEMENT

“Fabry e un jucător important, e un om care controlează jocul, face și posesie”

La alte meciuri am plătit pe aceste greșeli. E o victorie muncită, aveam nevoie ca de aer de această victorie, mai ales că avem meciul de cupă tot aici.

Cooper are două goluri, Fabry e un jucător important, e un om care controlează jocul, face și posesie, e un jucător foarte modest și util pentru echipă, chiar dacă azi n-a fost Fabry al meu”, a spus Rednic.

ADVERTISEMENT

UTA Arad a obţinut a doua victorie din actuala stagiune. În urmă cu două etape, elevii lui Mircea Rednic au învins Poli Iaşi cu 1-0. După şapte etape, arădenii sunt pe locul 12, având un meci mai puţin disputat.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT