Sport

Mircea Rednic, dezamăgit după Poli Iași – UTA 1-0: „E vorba și despre calitatea jucătorilor”

Mircea Rednic a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de UTA în confruntarea din deplasare cu Poli Iași, scor 0-1.
08.12.2023 | 21:47
Mircea Rednic dezamagit dupa Poli Iasi  UTA 10 E vorba si despre calitatea jucatorilor
Mircea Rednic, dezamăgit după Poli Iași - UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul arădenilor își dorește mai mult de la jucătorii săi și consideră că aceștia trebuiau să fructifice mai multe ocazii bune pe care le-au avut în timpul duelului.

Mircea Rednic, dezamăgit după Poli Iași – UTA

Mircea Rednic a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de UTA în duelul cu Poli Iași, explicând ce și-ar fi dorit ca jucătorii lui să facă: Normal că sunt dezamăgit după rezultat, mai ales că am avut o primă repriză bună.

ADVERTISEMENT

Am avut multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm. E vorba și despre calitatea jucătorilor din atac, s-au precipitat, au greșit, s-au grăbit și am primit gol din fază fixă.

Repriza a doua a fost arbitrată total diferit, probabil pentru că nu a dat penalty la Gheorghiță în prima parte. Eu spun că un rezultat de egalitate era echitabil”.

ADVERTISEMENT

„I-am lăsat mult prea liberi!”

„Când a ieșit Luckassen s-a rupt jocul, nu am mai reușit să punem presiune pe adversari și nu am reușit să marcăm. Ei au înscris dintr-o fază fixă.

Noi ne-am înghesuit în zonă centrală și i-am lăsat liberi, mult prea liberi. E valoarea campionatului nostru, nu poți să spui că o echipă iese din tipar, echipele mari cu pretenții, cu bugete mari, nu reușesc să se detașeze”, a continuat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă, clasamentul, așa cum arată el, reflectă și valoarea tuturor echipelor din campionat, nu poți spune despre una că a ieșit mult în evidență”, a mai spus Mircea Rednic.

Unicul gol al partidei dintre Poli Iași și UTA a fost marcat de către Shayon Harrison în minutul 78. A fost al șaselea gol marcat de atacantul englez în SuperLiga, dintr-un total de 15 meciuri.

ADVERTISEMENT

În urma victoriei, Poli Iași a ajuns să aibă un total de 22 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu UTA ,dar cu golaveraj mai bun și se clasează pe locul 11 din SuperLiga 1.

ADVERTISEMENT