Fotbal intern

Mircea Rednic, euforic după UTA – Hermannstadt 2-0: “Le-am spus jucătorilor că avem 4 finale”

După victoria celor de la UTA Arad din meciul cu Hermannstadt, scor 2-0, Mircea Rednic a discutat despre duelul de la Oradea, dar și despre următorii pași ai echipei.
02.12.2023 | 17:01
Mircea Rednic euforic dupa UTA  Hermannstadt 20 Leam spus jucatorilor ca avem 4 finale
După victoria celor de la UTA Arad din meciul cu Hermannstadt, scor 2-0, Mircea Rednic a discutat despre duelul de la Oradea, dar și despre următorii pași ai echipei. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

UTA Arad a câștigat duelul cu Hermannstadt din etapa 18 a SuperLigii, scor 2-0. După victoria de la Oradea, Mircea Rednic a discutat despre meci și despre următorii pași ai echipei. Antrenorul susține că elevii săi au fost pregătiți pentru a juca 4 finale.

“Le-am spus jucătorilor că avem 4 finale”

“N-ai cum să nu fi fericit. O victorie meritată cu ocazii multe și am avut și două bare. Țin să felicit ambele echipe, ținând cont de starea terenului, care a fost foarte rea. Mie mi-a fost foarte greu să ajung la suporteri, să îi salut.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că băieții au înțeles că e important. Le-am zis că o să avem 4 finale și că o să le luăm meci cu meci. Să nu începem iar să visăm și să vorbim de obiective mari. Să ne concentrăm pe următorul meci și să jucăm la fel de bine cum am făcut-o astăzi.

Pe un teren greu ne-am creat multe ocazii. Împotriva unei echipe unde cu greu ajungi la poarta lor. Printre primele echipe cu o apărare foarte bună (n.r. din campionat)”, a spus antrenorul celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, după victoria “meritată” a celor de la UTA Arad

“Am avut și un schimb cu suporterii că adormiseră la un moment dat. Am avut ocazii. Eu apreciez un jucător care ajunge singur cu portarul, chiar dacă ratează. Era foarte greu să ai stabilitate bună și să lovești poți să lovești mingea.

Am avut încredere. Nu e prima dată când reușim să înscriem pe final. Înseamnă că s-a format un grup, un spirit bun și pozitiv. Chiar dacă am avut 4-5 probleme cu jucătorii care au lipsit, cei care au intrat chiar au jucat foarte bine și merită felicitările mele.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc suporterilor, pentru că au fost alături și știm că le este greu să vină la 100 de kilometri de orașul lor. Au fost alături de echipă și au încurajat-o până la sfârșit. Sper că la meciul de marți în cupă, chiar dacă se joacă în cursul săptămânii, m-aș bucura ca ei să fie prezenți și să susțină echipa.

O să avem un avantaj că o să avem o vreme mai bună și nu o să mai plouă. Ne bucurăm pentru azi, mai ales la efortul pe care l-au depus și jucătorii”, a mai spus Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Pentru UTA Arad urmează un meci important în Cupa României Betano cu FC Voluntari, marți, 5 decembrie, de la ora 19:00, la Oradea. În următorul duel din SuperLiga vor face deplasarea la Iași pentru meciul cu Poli, care va avea loc vineri, 8 decembrie, de la ora 19:00. Arădenii sunt pe locul 9 în campionat după 18 etape și au 22 de puncte.

ADVERTISEMENT