Sport

Mircea Rednic răspunde acuzațiilor de non-combat cu Dinamo: “Tot felul de probleme”

Antrenorul celor de la UTA a fost întrerbat dacă a făcut echipa "invers" la meciul cu Dinamo, pentru ca jucătorii să nu primească bonusuri mai mari după o calificare în play-off.
17.03.2024 | 08:00
Mircea Rednic raspunde acuzatiilor de noncombat cu Dinamo Tot felul de probleme
Mircea Rednic a fost întrebat dacă a făcut echipa "invers" cu Dinamo. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la UTA, Mircea Rednic, răspuns acuzelor, privind faptul că nu și-ar fi dorit să califice echipa în play-off-ul Superligii, din considerente financiare. Antrenorul a răbufnit instant în cadrul conferinței.

Echipa “invers” din cauza primelor

Fostul tehnician al “câinilor”, Mircea Rednic, a fost întrebat care este poziția sa la discuțiile apărute, că ar fi făcut echipa “invers”, în meciul decisiv cu Dinamo, pierdut 1-0. Rednic nu a primit deloc bine supozițiile.

ADVERTISEMENT

Motivul invocat de către jurnaliștii prezenți la conferința de presă a fost că astfel, gruparea arădeană nu a mai fost nevoită să plătească bonusuri importante către jucători. Mircea Rednic a negat insinuările, pierdându-și ușor, cumpătul.

“Am făcut-o invers…. am mai jucat cu 3 fundași centrali. A fost gândită, discutată cu jucătorii. Toată săptămâna s-a pregătit. Trebuie să fii tâmpit să gândești sau să insinuezi așa ceva.

ADVERTISEMENT

Ce aveam eu de câștigat?! Sportiv, profesional, un antrenor care vine și salvează echipa, ajunge la 3 puncte de play-off… era o performanță. E vorba de CV, de renume.

La noi, obiectivul era formarea unei noi echipe, iar anul viitor să ne batem pe loc de play-off. Pe mine partea sportivă mă interesează! Eu am vrut toată viața să fac performanță”, a declarat Rednic.

ADVERTISEMENT

Rednic s-a plâns de salariu

Mircea Rednic nu s-a oprit aici. Tehnicianul arădenilor a punctat că avea în contract o primă consistentă, în cazul în care UTA se califica în play-off-ul Superligii. Antrenorul n ua ratat momentul să scoată în evidență și u ndetaliu despre salariul său.

“Apoi financiar. Am un salariu sub al celor doi antrenor care au fost la voi în trecut. Comparați performanțele! Aveam în contract că mi se mărește salariul dacă intru în play-off.

ADVERTISEMENT

Aveam un bonus de 20.000 de euro. Se dublau și primele! Eu nu mi-aș fi dorit să fiu în play-off? Apar tot felul de probleme acum!”, a declarat Rednic. UTA ]ncepe play-out-ul, luni, ora 17:30, împotriva celor de la FC Voluntari. Arădenii au 20 de puncte, la patru puncte distanță de primul loc de baraj.

ADVERTISEMENT