Sport

Mircea Rednic, sincer după UTA – FC U Craiova 3-2: „Am greșit în primele etape. Au fost mulți jucători propuși de club”

Mircea Rednic a vorbit sincer despre lupta la play-off după victoria celor de la UTA Arad, scor 3-2 cu FC U Craiova, în etapa a 29-a din SuperLiga.
02.03.2024 | 18:38
Mircea Rednic sincer dupa UTA  FC U Craiova 32 Am gresit in primele etape Au fost multi jucatori propusi de club
Mircea Rednic a vorbit sincer despre parcursul echipei sale din sezonul regulat. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

UTA Arad a urcat pe loc de play-off după victoria cu FC U Craiova, scor 3-2, în etapa a 29-a din SuperLiga. Arădenii au condus de două ori în partidă, însă oltenii au avut forța să revină de fiecare dată. A treia oară a fost cu noroc pentru echipa lui Mircea Rednic care visează la calificarea între cele mai bune 6 echipe ale sezonului.

Mircea Rednic, sfaturi pentru Adrian Mititelu după UTA – FC U Craiova 3-2: „Ar trebui să găsească un antrenor”

FC U Craiova continuă seria rezultatelor negative în SuperLiga. Fără antrenor după demiterea lui Giovanni Costantino, oltenii au ajuns la a 6-a înfrângere în ultimele 8 partide și se bat pentru evitarea retrogradării. Mircea Rednic a remarcat lotul valoros al oltenilor și l-a sfătuit pe Adrian Mititelu să numească un antrenor.

ADVERTISEMENT

”Au fost puține emoții, dar e un pas important. Cine credea că vom ajunge în situația să avem șanse reale la play-off. Am întâlnit o echipă bună, a fost cel mai bun meci al lor din ultimele trei etape.

Ne-au chinuit. Am și spus înainte că au calitate. Păcat că nu au stabilitate pe banca tehnică. Adrian pune foarte mult suflet și face eforturi finaciare. Are un lot bun, ar trebui să găsească un antrenor”, a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, sincer după UTA – FC U Craiova 3-2: „Am greșit în primele etape. Au fost mulți jucători propuși de club”

UTA Arad nu a început foarte bine sezonul și Mircea Rednic a fost extrem de contestat, mai ales de suporteri. Arădenii și-au ridicat treptat nivelul de joc și sunt aproape de calificarea în play-off. „Puriul” a recunoscut că transferurile din vară nu au fost foarte reușite.

„Depindem de celelalte echipe, îmi pare rău pentru asta (n.r. pentru calificarea în play-off). Sprijinul suporterilor a contat. Le mulțumesc și vreau să fie în continuare alături de echipă. E care pe care, e șansa noastră și ar fi păcat să nu ne-o jucăm.

ADVERTISEMENT

Multă lume spunea că retrogradăm, în primele etape au fost situații în care nu puteam alinia 20 de jucători. Am și greșit, au fost și foarte mulți jucători propuși de către cei din club”, a mai spus Mircea Rednic.

„E altceva când joci cu suporterii. Am fi avut câteva puncte în plus”

UTA Arad a jucat o bună perioadă de timp pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, deoarece suprafața de joc de pe „Francisc Neuman” a fost schimbată. Mircea Rednic este convins că rezultatele ar fi fost altele, dacă UTA ar fi jucat toate meciurile la Arad.

ADVERTISEMENT

„Mi-au pus foarte mulți jucători la dispoziție și eu am ales. Eu cred că am ales bine. Mă bucur că cei care au plecat au făcut-o cu salariile la zi. Ne-am descurcat.

A fost o perioadă lungă în care noi nu am jucat aici. E altceva când joci cu suporterii. Sunt convins că am fi avut câteva puncte în plus”, au fost concluziile lui Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT