Sport

Mircea Rednic, supărat după UTA – Oțelul 2-4: „Poate am cerut mai mult decât pot de la jucători”

Mircea Rednic a fost supărat după înfrângerea dură suferită de UTA în duelul cu Oțelul Galați, scor 2-4, certându-și jucătorii.
13.11.2023 | 23:18
Mircea Rednic suparat dupa UTA  Otelul 24 Poate am cerut mai mult decat pot de la jucatori
Mircea Rednic, supărat după UTA - Oțelul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul arădenilor consideră că jucătorii săi au făcut o primă repriză slabă, iar în a doua parte a meciului au început la fel de slab, revenind mult prea târziu în meci, cu două goluri marcate pe final.

Mircea Rednic, supărat după UTA – Oțelul

Mircea Rednic a fost supărat după înfrângerea dură suferită de UTA în duelul cu Oțelul Galați, fiind nemulțumit de felul în care au evoluat jucătorii săi: „Urât! Când începi jocul de la 2-0 în minutul 4, penalty și corner, e greu să întorci.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam să avem o reacție, dar nu am avut-o. Îl felicit pe Dorinel, trebuie să recunoaștem că au fost mult mai buni decât noi. Noi am căzut și fizic și psihic.

N-am avut ocazii chiar clare, mă deranjează reacția unor jucători de la care mă așteptam la mai multe. Când 4-5 jucători care au făcut diferența acum nu au mers bine, e greu să scoți ceva din meci”.

ADVERTISEMENT

„Au fost multe greșeli!”

„Au fost multe greșeli. Am greșit și la golul doi și la golul patru. E greu împotriva unei echipe disciplinate, bine organizate, care joacă bine pe contraatacuri.

Ne-au surprins cu siguranța pe care au dat-o, au câștigat toate duelurile, noi nu am contat la mijlocul terenului. Marcelo, Fabry și Andrei nu au prins o zi bună”, a continuat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

„Nu e ușor să începi de la 2-0. E greu, am avut entuziasm, era important pentru echipă să obținem o nouă victorie. Nu numai că nu am câștigat, dar evoluția noastră a fost slabă.

Nu iau măsuri, sunt jucători care nu au evoluat la nivel înalt. Poate le-am cerut mai mult decât putem noi în momentul de față. Aveau câteva zile libere, dar înseamnă că mai avem mult de muncit.

ADVERTISEMENT

O să aibă o zi liberă, după care vom reveni, avem de lucrat. Altfel am fi văzut continuarea campionatului așa. Am jucat cu trei atacanți, dar problema e că mijlocașii laterali nu au strâns atât de mult.

Am reușit să înscriem două goluri, târziu, dar măcar am înscris. Îmi pare rău de suporteri, care au făcut totul pentru noi și au arătat atitudine”, a mai spus Mircea Rednic.

„Din păcate, echipa nu a făcut jocul pe care l-am practicat în ultimele meciuri. A fost un duș rece pentru noi, trebuia să ne trezim la realitate. Trebuie să muncim mult mai mult și să rezolvăm problemele pe care le avem de la începutul campionatului.

Oțelul ne-a surprins cu abordarea lor directă, domnul antrenor ne-a spus că e o echipă agresivă, dar cred că nu ne-am așteptat la o asemenea agresivitate din partea lor”, a fost reacția lui Rareș Pop.

„Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe posesie. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci și trebuie să muncim mai mult și să ținem capul sus. Mister ne-a spus să ne trezim și să arătăm ce am arătat până acum. Ne-am trezit mult prea târziu, pentru că am arătat multe pe terenul ăsta”, a spus Florin Iacob.

ADVERTISEMENT