Sport

Mircea Rednic, ultimele două lovituri la UTA: vârf olandez şi internaţional bulgar. Exclusiv

Mircea Rednic mai dă două lovituri în perioada de mercato. FANATIK a aflat că atacantul olandez Kyvon Leidsman şi fundaşul central Ivaylo Markov au semnat cu UTA Arad.
04.07.2023 | 20:25
Mircea Rednic ultimele doua lovituri la UTA varf olandez si international bulgar Exclusiv
Rednic, ultimele două lovituri: vârf olandez şi internaţional bulgar. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
05-07-2023
09:34

Oficial: Ivaylo Markov a semnat cu UTA Arad!

Şi al doilea transfer anunţat în exclusivitate de FANATIK la UTA Arad, Ivaylo Markov, a fost confirmat oficial de clubul arădean. Fundaşul bulgar a semnat pe un sezon cu echipa lui Mircea Rednic:

“Ivaylo Markov întărește defensiva UTA-ei! Ivaylo Markov este noul fundaș al Bătrânei Doamne. Internaționalul bulgar de picior stâng de 26 de ani, vârstă pe care a implinit-o pe 5 iunie, a semnat un contract valabil pe un sezon care se poate prelungi încă un an.

Crescut de Slavia Sofia, a evoluat în țara natală pentru Sl. Geroy, Lokomotiv Plovdiv, Trarsko Selo, Dunav și Cherno More, pentru Hapoel Hadera, în Israel, și Podbeskidzie, în Polonia. În sezonul precedent a jucat 22 de meciuri. Îi urăm bun venit!”

04-07-2023
17:28

Oficial: UTA a anunțat transferul olandezului Kyvon Leidsman

Anunțat în exclusivitate de FANATIK, transferul atacantului olandez Kyvon Leidsman la UTA Arad a fost confirmat oficial și de clubul arădean printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Kyvon Leidsman este de astăzi noul vârf al Bătrânei Doamne! Leidsman a semnat un contract valabil pe un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Puternicul fotbalist batav s-a născut pe 3 septembrie 1998, la Amsterdam, unde a început fotbalul la AFC Youth.

A trecut apoi pe la academiile Heerenveen, Graafschap și Almere City. Pentru seniori a îmbrăcat tricoul celor de la TOP Oss. În sezonul precedent a jucat 26 de meciuri în campionat și a înscris 4 goluri. Bine ai venit și la cât mai multe goluri!”, este anunțul făcut de UTA.

 

Au fost mari mişcări de trupe la UTA Arad în această perioadă de mercato. Mircea Rednic a făcut revoluţie la nivelul lotului după ce a ţinut echipa în SuperLiga. Însă, mai multe nume importante au fost puse pe liber de la UTA.

Mircea Rednic, ultimele două lovituri: vârf olandez şi internaţional bulgar!

Din informaţiile FANATIK, “Puriul” mai pregăteşte două lovituri în perioada de mercato. Negocierile sunt avansate cu Kyvon Leidsman, un atacant din Ţările de Jos, şi internaţionalul bulgar Ivaylo Markov.

ADVERTISEMENT

Kyvon Leidsman este un atacant în vârstă de 24 de ani care a jucat în stagiunea trecută la Top Oss, în a doua ligă din Ţările de Jos. A evoluat în 27 de meciuri şi a marcat patru goluri. A rămas liber de contract după trei ani petrecuţi la club.

Ivaylo Markov a jucat în preliminariile Euro 2024 cu Bulgaria!

Ivaylo Markov este un internaţional bulgar rămas liber de contract după despărţirea de Podbeskidzie, din Polonia. Fundaşul în vârstă de 26 de ani a evoluat în luna martie în preliminariile pentru Euro 2024 în meciul cu Ungaria, pierdut cu 0-3 de bulgari.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic este sigur că poate revitaliza UTA Arad şi a făcut câteva transferuri interesante în această vară, printre care Denis Dumitraşcu, Cătălin Carp, Andrej Fabry, Godberg Cooper sau Marko Roganovic.

La capitolul plecări, “Puriul” a tăiat în carne vie şi a renunţat la câţiva “grei” din lot, care nu au dat randamentul aşteptat. Astfel, Claudiu Keşeru, Andrei Chindriş, Erion Hoxhallari, Idris Batha, Paul Anton, Desley Ubbink, Roger sau Marko Vukcevic, au fost puşi pe liber.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic vrea calificarea în play-off: “Vom da bani la performanță”

Mircea Rednic nu s-a ferit să anunţe că obiectivul pe care şi l-a fixat la UTA Arad în sezonul viitor este play-off-ul: “Vom da bani la performanță. Știu că poate nu a fost momentul când domnul Meszar a făcut declarația, dar asta va fi strategia și filozofia noastră.

Nu mai vreau să aud în vestiar că vreau salarii…președintele zice că îți dublează prima și tu vrei salariul. Eu vreau să aud doar de primă de meci, dacă vrei doar salariul înseamnă că ne antrenăm cum vrem, când vrem și în rest antrenorul să ia bobârnace.

ADVERTISEMENT

Nu va mai fi așa, un exemplu este Hagi, ne-a arătat cum a luat titlul cu salarii normale și cu bonusuri de performanță. S-au făcut greșeli, nu acuz pe nimeni, susțin conducerea.

În cariera mea la puține echipe la care am antrenat mi s-a dat libertate, iar toți de aici au avut libertate. Au făcut ce au vrut, au dus jucătorii pe care i-au vrut, buget de play-off. Când a început sezonul toți se gândeau că, la ce lot are, UTA va fi sigur în play-off”, a spus Mircea Rednic.

  • 26 de ani are Ivaylo Markov
  • 4 goluri a dat Kyvon Leidsman în sezonul precedent
ADVERTISEMENT