Sport

Mircea Sandu trăiește momente de coșmar! Dezvăluiri inedite despre fostul președinte al FRF: „M-a îmbolnăvit! Eram foarte apropiat de el!”. Video

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, trece prin momente foarte grele în ultimii ani de zile și se confruntă cu probleme serioase de sănătate.
07.07.2022 | 17:58
Mircea Sandu traieste momente de cosmar Dezvaluiri inedite despre fostul presedinte al FRF Ma imbolnavit Eram foarte apropiat de el Video
Mircea Sandu a fost președintele FRF timp de 24 de ani: 1990-2014. Sursă foto: Captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Mircea Sandu a părăsit definitiv România, însă trece prin momente foarte grele, așa cum a dezvăluit și Valentin Sălăgean, omul de afaceri care a adus lanțul Trattoria în România, în podcastul „Taclale”, moderat de Liviu Chiriță.

Valentin Sălăgean, despre chinul prin care trece Mircea Sandu: „Trebuie să facă operație la plămâni!”

Valentin Sălăgean s-a întâlnit cu Mircea Sandu în Franța, unde cei doi au mers să își rezolve problemele de sănătate, lucrurile nu sunt deloc roz pentru fostul președinte al FRF.

ADVERTISEMENT

„Și el mergea la control, la fel ca mine. Acum un an sau doi, eram la Monaco. Eram la cafea, m-a chemat la control, că o dată te ia. I-am zis că nu mai merg, m-am săturat. Dacă te gândești că mori, nu mai faci nimic”, a povestit Valentin Sălăgean.

Valentin Sălăgean este în continuare foarte apropiat de Mircea Sandu și a povestit momentele grele prin care a trecut: „I-am zis că fac control o dată pe an. O să-l duc la șase luni, dar nu pot să mă radiez tot timpul. M-am săturat, doar asta aud în casă. Mi-a zis că plămânul acum e ok și mâine nu mai e. Eu iau un praf în fiecare dimineață, îl inhalez”.

ADVERTISEMENT

Valentin Sălăgean, șocat de Mircea Sandu: „M-a îmbolnăvit! El are o putere, Doamne, Doamne”

Valentin Sălăgean a petrecut mult timp alături de Mircea Sandu pe Coasta de Azur: „M-a sunat Mircea, că trebuie să facă operație la plămâni. M-a îmbolnăvit! El are o putere, Doamne, Doamne. La Monaco, eram foarte apropiat de el. Mâncam, jucam o tablă… un om foarte mișto. Ne plimbam dimineața. Suntem boșorogi amândoi (n.r. – râde).

Am făcut control acum trei luni, mi-a spus doctorul că sunt în același fel ca acum cinci ani. Boala asta nu se vindecă, important este să o menții. Când am avut COVID, plămânul respira la 37%.

ADVERTISEMENT

Domnul doctor Marinescu a avut grijă de mine, a trimis salvare, iar noaptea la 02:00 a venit lângă mine și mi-a pus oxigen”, a spus Valentin Sălăgean, în cadrul podcastului „TACLALE”, realizat de Liviu Chiriță.

Mircea Sandu, despre problemele sale de sănătate: „Acum sunt mai bine”

Mircea Sandu evită să mai apară în spațiul public în ultimii ani, însă fostul președinte al Federației Române de Fotbal a oferit câteva detalii despre starea lui de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Acum sunt mai bine, iar aici în Franța este o climă care îi permite organismului meu să treacă mai ușor peste problema mea. Dar și cu asigurările de sănătate aici la Nisa este mai bine.

Am posibilitatea să fiu tratat medical mult mai bine. Cum alții aleg să meargă în Dubai, eu am ales Franța”, a dezvăluit Mircea Sandu conform Pro Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: