Sport

Mirel Rădoi, analizat la TV: „A acumulat multă frustrare!” / „El trebuia să treacă de barajul cu Islanda”

Mirel Rădoi a fost analizat la TV, unde s-au spus aspectele pozitive făcute de el la națională, dar și cele negative.
12.10.2021 | 20:04
Mirel Radoi analizat la TV A acumulat multa frustrare  El trebuia sa treaca de barajul cu Islanda
ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea consideră că replica oferită de Mirel Rădoi la finalul meciului cu Armenia, scor 1-0, conform căreia va pleca de la națională la finalul lunii noiembrie, vine dintr-o frustrare acumulată în timp.

De cealaltă parte, Ion Crăciunescu este de părere că Mirel Rădoi trebuia să câștige barajul cu Islanda pentru EURO 2020, dar nu dă vina pe selecționer, ci pe Federația Română de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, analizat la TV după ce a anunțat că vrea să plece de la națională

Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai continua pe banca tehnică a României după meciul cu Liechtenstein, ultimul din campania de calificări pentru Campionatul Mondial din Qatar, iar acesta a fost analizat în platourile TV.

Bogdan Stelea este de părere că selecționerul a acumulat o frustrare în timp și din acest motiv a anunțat că nu mai vrea să continue pe banca tehnică a „tricolorilor”:

ADVERTISEMENT

„Din mesajul lui, îmi dau seama că are multă frustrare acumulată din cauza criticilor de la începutul campaniei de calificare, când rezultatele nu erau bune.

Era și normal să primească anumite critici. Jocul României de atunci și rezultatele din momentul respectiv erau sub ce își dorea lumea”.

ADVERTISEMENT

„El trebuia să treacă de barajul cu Islanda!”

Ion Crăciunescu a spus că Mirel Rădoi ar fi trebuit să treacă de barajul cu Islanda, dar nu dă vina pe selecționer, ci pe Federația Română de Fotbal, pentru felul în care s-au derulat lucrurile după plecarea lui Cosmin Contra:

„El trebuia să treacă de baraj. Când vii la echipa națională trebuie să te califici. Federația a mai venit cu o minciună că nu ăsta era obiectivul.

ADVERTISEMENT

Ce… jucam cu Franța? Nu, jucam cu Islanda. Cum să spui că obiectivul naționalei nu e să se califice la un turneu final”.

„Din păcate, el a venit și a căzut într-o groapă imensă, el abia acum și-a revenit, după ce a înțeles ce trebuie să facă.

Eu zic că e vina Federației, am ceva cu ei, dar dacă eu sunt obiectiv și am recunoscut și părțile bune ale lor, performanțele de la echipele de tineret, deci nu se pune problema”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT