Sport

Mirel Rădoi, criticat dur la tv: „Trebuie să vorbească mai puțin și să facă mai multe!”

Mirel Rădoi a fost criticat dur în direct la TV de către Florin Răducioiu, care este de părere că antrenorul trebuie să vorbească mai puțin și să facă mai mult.
07.12.2022 | 23:30
Mirel Radoi criticat dur la tv Trebuie sa vorbeasca mai putin si sa faca mai multe
Mirel Rădoi, criticat dur la TV de Florin Răducioiu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu mai crede că Mirel Rădoi este confuz, motiv pentru care anunțase inițial că va rămâne la echipă, iar după zece minute și-a anunțat demisia.

Mirel Rădoi, criticat dur la TV de Florin Răducioiu

Mirel Rădoi a fost criticat de către Florin Răducioiu, care este de părere că antrenorul nu este coerent, motiv pentru care este imprevizibil în deciziile pe care le-a luat la Universitatea Craiova, dar și la naționala României:

ADVERTISEMENT

„Păi dacă ai susținerea patronului de ce nu rămâi? El spune că Sorin Cârțu îl lucrează… Rădoi mi se pare că nu e coerent în ceea ce spune, mi se pare un tip care trebuie să fie mult mai hotărât în ceea ce spune.

Mi se pare că e confuz în ceea ce spune, așa mi s-a părut că a avut și momente la națională. Eu cred că trebuie să vorbească mai puțin și să facă mai mult”.

ADVERTISEMENT

„Chiar nu vreau să îl jignesc pe Rădoi, chiar l-am lăudat mult, echipa juca mai bine. Eu cred că luase decizia cu câteva săptămâni înainte de a pleca, altfel nu înțeleg”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

„Îl pot înțelege în chestiunea cu Sorin Cârțu!”

Florin Răducioiu i-a dat dreptate însă lui Mirel Rădoi în ceea ce a spus despre Sorin Cârțu, care a făcut mai multe declarații în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Îl pot înțelege în chestiunea cu Sorin Cârțu, e clar că l-au deranjat, enervat aparițiile sale la televizor și ce a declarat acolo. Cred că a simțit că s-a încălcat un pact între ei”, a mai spus Florin Răducioiu.

Mirel Rădoi a stat 21 de meciuri pe banca tehnică a oltenilor, câștigând 10 meciuri, remizând de 5 ori și suferind 6 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT