Sport

Mirel Rădoi, mari bătăi de cap pentru restanța cu Chindia. Universitatea Craiova, șapte jucători indisponibili!

Mirel Rădoi are mari bătăi de cap înainte de meciul împotriva Chindiei Târgoviște. Care e singura veste bună pentru suporterii olteni.
13.11.2022 | 16:23
Mirel Radoi mari batai de cap pentru restanta cu Chindia Universitatea Craiova sapte jucatori indisponibili
7 absențe importante are Mirel Rădoi pentru meciul cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova e pe locul patru în Liga 1, însă „leii” speră să se apropie de primele trei locuri după restanța cu Chindia Târgoviște. Numai că Mirel Rădoi are mari probleme de lot.

Probleme mari pentru Universitatea Craiova înainte de restanța împotiva Chindiei Târgoviște

„Alb-albaștriii” ar putea urca în clasament cu o victorie în restanța din etapa a 6-a, amânat pentru pregătirea play-off-ului Conference League cu Hapoel Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Pe 29 noiembrie, Universitatea Craiova se va deplasa la Ploiești pentru meciul cu Chindia Târgoviște, care se va disputa marți, de la ora 19:00.

Mirel Rădoi i-a exclus pe termen nedeterminat pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca, iar cel mai probabil cei patru nu vor fi în lot la această partidă.

ADVERTISEMENT

Și veștile proaste continuă pentru U Craiova

FANATIK a aflat că Nicușor Bancu s-a accidentat la ligamente și va rata convocarea la echipa națională, fiind înlocuit chiar de coechipierul său, Bogdan Vătăjelu.

Bancu are șanse minime să fie pe teren și la meciul din campionat: „Bancu se întoarce cu noi la Craiova. Vătăjelu va merge la lot. Trebuia să ceară schimbare de când a simţit ceva. A auzit cum a trosnit ceva. Mâine va face RMN. Poate să pună piciorul jos. Aşa e el, un luptător”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Iar șirul de absențe nu se oprește aici. Mirel Rădoi i-a pierdut și pe Bogdan Mitrea și Ștefan Baiaram, ambii pentru cumul de cartonașe galbene. În total, șapte absențe de marcă pentru meciul cu dâmbovițenii.

Singura veste bună pentru Mirel Rădoi

Singurul aspect pozitiv este faptul că Elvir Koljic are șanse mari să revină pe teren. Atacantul bosniac n-a mai jucat de pe data de 1 septembrie, când s-a accidentat în minutul 65 cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Koljic a ratat 12 meciuri, însă ar putea bifa primele minute împotriva Chindiei. În acest sezon, vârful de 27 de ani a jucat 13 meciuri, însă nu a marcat niciun gol.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,91 este cota pentru „ambele marchează” la Chindia – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT