Sport

Mirel Rădoi, egal mare pe terenul lui Al Hilal în Arabia Saudită. Remiză pentru Cosmin Contra. Șumudică pune tunurile pe elevii săi după 0-3 acasă. Update

Al-Tai, Al-Raed și Damac au jucat în aceeași zi și de la aceeași oră în etapa a 23-a din campionatul Arabiei Saudite. Rezultatele înregistrate de Rădoi, Șumudică și Contra.
11.04.2023 | 08:54
Mirel Radoi egal mare pe terenul lui Al Hilal in Arabia Saudita Remiza pentru Cosmin Contra Sumudica pune tunurile pe elevii sai dupa 03 acasa Update
Rezultele înregistrate de echipele antrenorilor români în etapa a 23-a din campionatul Arabiei Saudite. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
11-04-2023
06:07

Marius Șumudică, un car de nervi după 0-3 cu Al-Fateh: ”Nu pot antrena greșelile personale”

Al-Raed a pierdut la scor de neprezentare partida cu Al-Fateh disputată pe teren propriu. Marius Șumudică, antrenorul gazdelor, nu și-a menajat elevii, mai ales că urmează duelul cu Al-Nassr, formația lui Cristiano Ronaldo.

”Când în 5 minute iei două goluri, rămâi în zece oameni și toate golurile sunt din greșeli personale, ce pot face eu ca antrenor? Nu pot antrena greșelile personale.

Am făcut trei cadouri. Am pierdut mingea în careul propriu, am luat gol după o degajare de 60 de metri, am luat un cartonaș roșu.

Sunt comentatori și analiști care pot să facă analiza tactică. Dacă ei spun ca eu am greșit, atunci sunt vinovat, dar la greșelile de astăzi, ca antrenor nu pot face absolut nimic”, a spus tehnicianul român.

A fost o seară plină pentru antrenorii români din Arabia Saudită. Al-Tai, Al-Raed și Damac, antrenate de Mirel Rădoi, Marius Șumudică și Cosmin Contra, au jucat de la aceeași oră în etapa a 23-a din campionatul Arabiei Saudite.

Al-Tai și Mirel Rădoi, egal mare pe terenul lui Al-Hilal în Arabia Saudită

Al-Tai și Al-Hilal au remizat în etapa a 23-a din campionatul Arabiei Saudite, scor 2-2. Este un rezultat excelent al echipei antrenate de Mirel Rădoi care ocupă locul 8 în clasament cu 28 de puncte adunate în 23 de partide. Totuși, formația pregătită de fostul antrenor al Universității Craiova putea obține mult mai mult din partida care a avut loc pe Mrsool Park din Riyadh.

ADVERTISEMENT

În minutul 25, Al-Tai a deschis scorul prin Mbenza din pasa lui Hussain Salem. Același fotbalist în vârstă de 25 de ani a pasat decisiv la golul marcat 10 minute mai târziu de Sayoud. Avantajul echipei antrenate de Mirel Rădoi s-a ruinat în repriza secundă.

În minutul 57, Al Shehri a redus din diferență, iar un sfert de oră mai târziu Michael a restabilit egalitatea. Pe banca lui Al-Tai, Mirel Rădoi câștigă un salariu de 1.200.000 de dolari pe sezon, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Al-Raed și Marius Șumudică, înfrângere la scor de neprezentare în Arabia Saudită

Cel mai șifonat în această rundă dintre antrenorii români a ieșit Marius Șumudică. Al-Raed a pierdut pe teren propriu, scor 0-3 cu Al-Fateh, locul 5 în clasamentul din Arabia Saudită. După 23 de etape, echipa fostului antrenor de la Rapid ocupă poziția a 10-a cu 26 de puncte.

Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 37, iar misiunea a devenit extrem de dificilă pentru Al-Raed înainte de pauză, când Pablo a primit direct cartonașul roșu și a lăsat echipa lui Marius Șumudică în inferioritate numerică. În prelungirile primei reprize, Al-Fateh a dus scorul la 2-0 după reușita lui Al Buraikan.

ADVERTISEMENT

Scorul final a fost stabilit în minutul 53. Marocanul Batna a reușit „dubla”. Astfel, seria pozitivă de trei meciuri consecutive fără înfrângere a lui Al-Raed ia sfârșit. Înaintea meciului cu Al-Fateh, echipa lui Marius Șumudică a remizat cu Al-Tai, scor 2-2. Pentru Al-Raed urmează duelul cu Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo.

Damac și Cosmin Contra, egal spectaculos în Arabia Saudită

Damac a remizat cu goluri pe teren propriu, scor 2-2 cu Al Adalh în etapa a 23-a din campionatul Arabiei Saudite. Echipa lui Cosmin Contra s-a încurcat cu echipa care ocupă locul 14 în Pro Saudi League. Scorul meciului avea să fie stabilit încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Bedrane a marcat după un sfert de oră, însă în decurs de doar două minute Al Adalh a întors scorul. Antonsson cu o „dublă” l-a scos din sărite pe Cosmin Contra. Ulterior, echipa fostului selecționer al României a marcat prin Nono și a restabilit egalitatea în minutul 32.

Până la finalul partidei niciuna dintre echipe nu a mai reușit să puncteze pe tabelă. Damac se află pe locul 7 în clasament, cu 29 de puncte în 23 de partide. Echipa antrenată de Cosmin Contra este vecină de clasament cu Al-Tai, formația pregătită de Mirel Rădoi, care se află pe locul 8 cu un punct mai puțin.

ADVERTISEMENT