Sport

Mirel Rădoi și Marius Șumudică, duel fabulos în Arabia Saudită. Cosmin Olăroiu, pas mare pentru calificarea în finala Cupei Președintelui din Emiratele Arabe. Video

Trei antrenori români activează în campionatul Arabiei Saudite, iar doi dintre ei, Mirel Rădoi și Marius Șumudică, au fost adversari miercuri seară.
05.04.2023 | 22:39
Mirel Radoi si Marius Sumudica duel fabulos in Arabia Saudita Cosmin Olaroiu pas mare pentru calificarea in finala Cupei Presedintelui din Emiratele Arabe Video
ADVERTISEMENT
05-04-2023
21:09

Olăroiu, victorie în Cupa Președintelui

Echipa Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, pe teren propriu, scor 2-1, formația Ajman, în prima manșă a semifinalelor Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Alcacer (60) și Camara (62), în timp ce pentru oaspeți a înscris Ben Larbi (71). Manșa retur este programată vineri, 14 aprilie, de la ora 21:00.

05-04-2023
19:05

Al Tai - Al Raed 2-2 (Mbenza 24, 32 / Mitriță 8, Fouzair 28)

Final de meci – Mirel Rădoi și Marius Șumudică au dat-o la pace, meciul dintre Al Tai și Al Raed încheindu-se la egalitate, scor 2-2. Lung jr. și Mitriță au fost integraliști la oaspeți.

asa

Min. 32 – GOOOL Al Tai!!! Același Mbenza egalează din nou pentru formația lui Rădoi după o cursă în banda stângă și o scăriță peste Lung jr.

Min. 28 – GOOOL Al Raed!!! Doi jucători din echipa lui Șumudică scapă singuri cu portarul advers, Tavares îl driblează pe acesta, dar cel care înscrie în poarta goală este Fouzair.

Min. 24 – GOOOL Al Tai!!! Mbenza primește o minge pe culoar și îl învinge pe Lung jr. cu un șut plasat.

Min. 8 – GOOOL Al Raed!!! Mitriță deschide scorul cu un șut superb din prima de la 14 metri.

Min. 1 – A început meciul.

Duel interesant în campionatul Arabiei Saudite între echipa lui Mirel Rădoi, Al Tai, și formația lui Marius Șumudică, Al Raed. La oaspeți, portarul Silviu Lung jr. și atacantul Alexandru Mitriță sunt titulari.

După ce în urmă cu o lună era învins de Cosmin Contra la debutul acestuia pe banca tehnică a echipei Damac, Rădoi primește acum vizita lui Șumudică într-un nou duel românesc în Golf.

Mirel Rădoi și Marius Șumudică, înfruntare în Arabia Saudită

Formațiile Al Tai și Al Raed, conduse de pe bancă de Mirel Rădoi și Marius Șumudică, se vor întâlni miercuri seară, 5 aprilie, de la ora 22:00, în etapa a 22-a a campionatului Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe sunt vecine de clasament, Al Tai este pe locul 8 cu 26 de puncte, în timp ce Al Raed ocupă poziția a 9-a cu un punct mai puțin, și par scăpate de grijile retrogradării, ținând cont că prima formație aflată sub linie are doar 17 puncte.

O victorie a oricăreia dintre dintre ele ar scăpa-o definitiv de griji, dar nici cea care ar pierde nu ar tremura prea tare pentru locul din prima ligă. Cum nici spre vârful clasamentului nu se poate urca prea mult, rămâne o întâlnire de orgoliu între cei doi tehnicieni.

ADVERTISEMENT

Rădoi nu are un parcurs prea lin la Al Tai, înregistrând până acum două victorii, două remize și trei înfrângeri. De partea cealaltă, Șumudică, care se gândește tot mai mult să se retragă din fotbal, mizează ca de fiecare dată pe cei doi români din lot: portarul Silviu Lung jr. și atacantul Alexandru Mitriță.

Istvan Kovacs, salvat din camera VAR de Ovidiu Hațegan

Cosmin Contra, cel de-al treilea antrenor român din Arabia Saudită, a avut parte de primul eșec pe banca tehnică a formației Damac. ”Guriță” a fost învins de fosta sa echipă Al Ittihad, scor 0-3, într-un meci arbitrat de o brigadă românească avându-l la centru pe Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

”Centralul” din Carei a fost aproape de o eroare mare, atunci când nu a văzut un henț clar în careu făcut de Bader Munshi la centrarea lui Romarinho și a lăsat jocul să continue. Însă, din camera VAR a intervenit Ovidiu Hațegan care l-a atenționat pe colegul său.

Kovacs a întrerupt partida, a mers la margine și a revăzut faza, iar apoi a luat decizia corectă și a dictat penalty pe care același Romarinho l-a transformat pentru Al Ittihad, care a rămas pe primul loc în clasament, cu un punct peste formația lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Tot miercuri seară, de la ora 21:00, joacă și echipa lui Cosmin Olăroiu în zona Golfului. Al Sharjah primește vizita formației Ajman, în prima manșă a semifinalelor Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT