Sport

Mirel Rădoi, înainte de Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Este cel mai important meci al acestui sezon”. Video

Universitatea Craiova se pregătește pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948. Mirel Rădoi a vorbit despre importanța confruntării oltenești de pe stadionul „Ion Oblemenco”.
02.12.2022 | 16:24
Mirel Radoi inainte de Universitatea Craiova  FC U Craiova 1948 Este cel mai important meci al acestui sezon Video
Mirel Rădoi anunță că Universitatea Craiova- FC U Craiova 1948 este cea mai importantă partidă din acest sezon. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este programat sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Ținând cont de rivalitatea dintre cele două formații, Mirel Rădoi a declarat că partida cu trupa antrenată de Nicolo Napoli este foarte importantă.

Mirel Rădoi anunță mobilizare generală în Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Cel mai important meci al acestui sezon”

Oltenii se pregătesc pentru derby-ul oltenesc de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Mirel Rădoi se așteaptă la o partidă dificilă împotriva rivalilor din oraș. Tehnicianul „alb-albaștrilor” speră ca fie spectacol atât pe teren, cât și în tribunele arenei din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă derby-ul orașului dintre Universitatea Craiova și FC U, care va fi un meci destul de disputat, indiferent de punctele pe care le are fiecare echipă și locul din clasament. Va fi o partidă a orgolilor și sperăm câ atât pe teren, cât și în tribune va fi spectacol, așa cum au făcut suporterii noștri la meciul cu Rapid.

Sunt sigur că mâine seară va fi o atmosferă incendiară, sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor suporterilor și la nivelul acestui derby. Și dacă nu au trecut (n.r. peste remiza cu Chindia), ne așteaptă un meci atât de important încât trebuie să uităm tot și problemele pe care le avem acasă. Cel mai important meci al acestui sezon este partida de mâine seară”, a declarat Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Învinși în ultimele întâlniri din derby-ul Băniei, FC U Craiova 1948 își dorește să câștige a patra confruntare împotriva Universității. Mirel Rădoi a dezvăluit că elevii lui Nicolo Napoli vor avea o prima mai mare, față de celelalte partide din SuperLigă.

„Toată lumea vrea câștige, indiferent de poziția din clasament, chiar dacă am înțeles că adversarii vor juca pe o primă dublă. Și dacă ar fi triplă din partea noastră, cred că nu ne poate motiva mai mult, decât faptul că jucăm un derby și trebuie să câștigăm cele trei puncte”, a spus tehnicianul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, absențe importante pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948: „Avem problemele noastre”

Mirel Rădoi a declarat că nu se va putea baza pe serviciile lui Ivan Martic și Valerică Găman în Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Oltenii nu îl vor putea folosi nici pe Vladimir Screciu, care a fost eliminat în restanța cu Chindia Târgoviște.

„Chiar acum am avut o discuție cu doctorul, pentru că trebuia să anunțăm lotul jucătorilor și din păcate nici Ivan Martic nu poate fi prezent la această partidă.  Avem problemele noastre, Elvir Koljic nu este gata din punct de vedere fizic, pentru a face parte din lot.

ADVERTISEMENT

Avem suspendări și Găman, dar în acest moment este clar că contează mai puțin prezența jucătorilor cu nume, experiență sau fără experiență la un astfel de meci”, a spus Mirel Rădoi.

Tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat că Ionuț Vînă și Sergiu Hanca nu vor fi încluși în lotul oltenilor pentru derby-ul cu formația lui Adrian Mititelu. Acesta le-a transmis jucătorilor că trebuie să se autodepășească în astfel de confruntări.

„Cei care intră în primul 11 și ceilalți care sunt rezerve trebuie să dea mai mult de 100%, pentru că la un astfel de meci nu este îndeajuns 100%. Pentru partida de mâine seară nu vor fi în lot Sergiu și Vînă, vom vedea ce se va întâmpla în continuare”, a declarat antrenorul Universității Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT