Fotbal intern

Mirel Rădoi, încurcat de epidemia de coronavirus! Selecționerul a ratat întâlnirea cu căpitanul echipei naționale

25.02.2020 | 22:24
Mirel Radoi incurcat de epidemia de coronavirus Selectionerul a ratat intalnirea cu capitanul echipei nationale
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, trebuia să meargă în Italia pentru a discuta cu fundașul Vlad Chiricheș, dar a fost încurcat de epidemia de coronavirus.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,63 este cota pentru ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, încurcat de epidemia de coronavirus

Secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, a povestit cum epidemia de coronavirus l-a încurcat pe selecționerul ”tricolorilor” să meargă în Italia, acolo unde Vlad Chiricheș a revenit la antrenamentele formației Sassuolo.

”În urmă cu o săptămână Chiricheș intrase în pregătire cu echipa, în proporţie de 50%. Urma ca Mirel să se ducă în Italia să-l vadă, dar a apărut această problemă cu Coronavirus”, a declarat Dică la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”La Stanciu au fost mici probleme medicale”

”Chiar vorbisem zilele trecute să meargă să vadă cum este, dacă se va pregăti cu echipa. Noi sperăm să fie aşa şi să prindă unul-două meciuri. Benzar a mers la Perugia şi nici aici nu a reuşit să se impună. A fost rezervă în primul meci, iar în ultima etapă nu a fost nici măcar în lot”, a spus secundul naționalei.

”Stanciu a avut o accidentare, dar şi-a revenit şi a jucat în ultimele două meciuri. Au fost mici probleme, dar medicul a vorbit cu el şi am înţeles că este ok”, a menționat Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

”Pentru Ianis este important că a găsit o echipă importantă unde joacă”

”Important pentru cei din străinătate este să joace. Pentru Ianis este important că a găsit o echipă importantă unde joacă. A avut şi evoluţii bune, iar asta e important pentru el, dar şi pentru noi”, a explicat Dică.

”Mulţi nu credeau că poate juca în Scoţia, dar iată că ne-a arătat contrariul. Plus că joacă pe o poziţie cu care nu e obişnuit. Rangers joacă 4-3-3 cu el în dreapta, dar Ianis o face foarte bine”, a continuat secundul lui Rădoi.

ADVERTISEMENT

”La Băluță și Marin e o problemă că nu joacă”

”Tudor Băluță a jucat titular în primele două etape, apoi pe bancă. Răzvan Marin nu a prins nici lotul în Europa, iar în campionat a fost doar rezervă. Este o problemă la ei, pentru că nu joacă”, a afirmat Nicolae Dică.

”Toţi cei care nu doresc să vină la echipa naţională, chiar dacă ei au zis asta, noi îi avem în vizor. În funcţie de evoluţiile lor se va discuta în continuare cu ei. Evoluţiile lui Bogdan Stancu sunt foarte bune, chiar dacă a avut o perioadă în care a fost accidentat”, a încheiat el.

România va juca cu Islanda, în deplasare, pe 26 martie de la ora 21:45. Dacă va trece de Islanda, România va juca încă un meci, împotriva învingătoarei dintre Bulgaria și Ungaria, tot în deplasare, pentru calificarea la Euro 2020. Dacă trece de play-off, România va juca în grupa C, alături de Olanda, Ucraina şi Austria.

ADVERTISEMENT