Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mirel Rădoi, lăudat pentru evoluția Universității Craiova cu Rapid: „Ziceai că-i Real Madrid!” Video Exclusiv

La FANATIK SUPERLIGA a fost remarcată prestația excelentă a Universității Craiova în prima repriză a derby-ului cu Rapid, scor 2-2. Jucătorii lui Mirel Rădoi au fost impresionanți.
14.11.2022 | 13:04
Mirel Radoi laudat pentru evolutia Universitatii Craiova cu Rapid Ziceai cai Real Madrid Video Exclusiv
Oltenii au avut un start fulminant de partidă în Rapid - U Craiova 2-2. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță a fost foarte generos în laude pentru prestația oltenilor în primul act. A asemuit Universitatea Craiova cu Real Madrid, în special pentru faza de la primul gol.

Mirel Rădoi, lăudat la Fanatik SuperLiga pentru tactică perfectă în prima repriză din Rapid – Universitatea Craiova 2-2: “A jucat de zici că e Real Madrid”

Dan Nistor a avut și el câteva execuții care l-au lăsat mască pe Robert Niță și l-au dus cu gândul la jucători de geniu precum Diego Maradona, Leo Messi sau Gică Hagi. Per total, o prestație de 5 stele a oltenilor în prima parte, deși Ivan, Markovic, Hanca și Vînă au fost lăsați în tribună.

ADVERTISEMENT

“Am stat la stadion chiar lângă loja în care erau cei patru. Vorbeam cu Bornescu și ziceam că sunt patru jucători valoroși, au fost titulari la Craiova. Și e un lucru bun pentru Rapid că nu joacă.

S-a dovedit a nu fi așa, pentru că în prima repriză a jucat Craiova de zici că e Real Madrid. Golul de 1-0 pleacă mingea de la portar și se duc ăia până se bucură. Nistor ziceai că e Maradona!

ADVERTISEMENT

Jucătorul elogiat de Robert Niță după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: “Ăla e Nistor? Sau l-au clonat ăștia pe Gică Hagi sau pe Messi”

Bă, numai devieri, din prima, o lăsa să treacă. Ăsta e Nistor? Sau l-au clonat ăștia pe Gică Hagi sau pe Messi! Crețu, că zicea toată lumea că-i ciomăgar, făcea preluări pe piept, juca dincolo. Incredibil!”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

La FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță a fost impresionat de atitudinea celor patru jucători excluși de Mirel Rădoi, aflați în tribune pe Giulești. Iar Adrian Ilie a remarcat situația complicată a acestora, din moment ce echipa a jucat atât de bine fără ei în prima parte.

ADVERTISEMENT

“Ăștia 4 excluși așa o bucurie pe ei la goluri… îmi venea să arunc scaunul la ei în lojă acolo. Ca atitudine, pe fond de supărare că au fost excluși, jos pălăria!”, a mai povestit Robert Niță.

VEZI VIDEO MAI JOS.

Remarca lui Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA: “Greu și pentru cei 4 din tribune să te uiți și să vezi cum joacă echipa în prima repriză”

“Greu și pentru cei patru care au stat în tribună. Să te uiți la meci și să vezi cum joacă echipa în prima repriză… E o palmă grea să vezi cum joacă echipa fără tine. Se vede că Rădoi a organizat foarte bine meciul”, a dezvoltat și Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Și el impresionat de jocul Universității Craiova din prima repriză, Horia Ivanovici s-a declarat surprins de o decizie a lui Mirel Rădoi în partea secundă. Schimbarea lui Ștefan Baiaram cu Valerică Găman.

“Am o virgulă, nu am înțeles schimbarea Găman / Baiaram din minutul 60.Ce să închidă jocul, că a invitat Rapidul peste el. Nu zic că a greșit, dar eu nu aș fi făcut așa schimbare. Eu nu am înțeles asta”, a punctat și Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT