Sport

Mirel Rădoi, laude pentru Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „E cel mai bun antrenor din România”

Mirel Rădoi își dorește să obțină o nouă victorie pe banca tehnică a Universității Craiova împotriva celor de la CFR Cluj.
09.09.2022 | 15:37
Mirel Radoi laude pentru Dan Petrescu inainte de CFR Cluj  Universitatea Craiova E cel mai bun antrenor din Romania
Mirel Rădoi, înainte de derby-ul cu CFR Cluj și duelul cu Dan Petrescu: „Cred că respectul va trebui să se oprească până la începerea partidei”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi își dorește o victorie în fața lui Dan Petrescu, după ce în etapa trecută din SuperLigă a reușit să câștige cele trei puncte din confruntarea cu Gică Hagi. Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova este programată duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu„.

Mirel Rădoi vrea să câștige derby-ul cu CFR Cluj: „Respectul va trebui să fie până la începerea partidei”

Pentru Universitatea Craiova urmează o partidă dificilă cu CFR Cluj, campioana din ultimele cinci sezoane din SuperLigă. Formația lui Dan Petrescu a obținut doar un rezultat de egalitate pe terenul celor de la KF Ballkani, scor 1-1, însă Mirel Rădoi a apreciat organizarea defensivă a ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„O să întâlnim un adversar foarte bun, campioană în ultimii cinci ani. O echipă foarte bine organizată defensiv și asta s-a observat aseară (n.r. cu KF Ballkani), chiar dacă a fost dominată la nivel de posesie. A acceptat cu ușurință momentele astea, contracarând foarte bine momentele de posesie ale adversarului cu tranziția negativă și comprimarea spațiilor”, a declarat Mirel Rădoi.

O echipă care cred că în momentul de față nu are nevoie de prea multe prezentări. Are cel mai bun antrenor din România în ultimii cinci ani, cel mai echilibrat și bun lot. Din acest punct de vedere, o să ne aștepte o partidă foarte dificilă, foarte grea. Îl respectăm atât pe Dan Petrescu, cât și pe CFR Cluj, însă cred că respectul va trebui să fie până la începerea partidei”, a mai spus antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Chiar întâlnim cel mai dificil adversar de până acum”

Mirel Rădoi a declarat că CFR Cluj este cel mai dificil adversar pe care Universitatea Craiova l-a înfruntat până acum în sezonul 2022-2023 din SuperLiga. Acesta este convins că Dan Petrescu va trimite pe terenul de joc o parte dintre jucătorii folosiți în partida cu KF Ballkani.

„Ar trebui să menționăm că în momentul de față, CFR Cluj are două echipe și jumătate. S-a văzut că în ultima perioadă, CFR Cluj a jucat cu un prim 11 în Europa, după aceea am regăsit minim patru jucători în campionat. Cred că o să întâlnim o parte din jucătorii care au jucat aseară. L-a cum ne-a obișnuit CFR Cluj în ultimii ani, pentru Dan Petrescu nu există titulari și rezerve”, a mărturisit Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Dacă schimbă mereu jucătorii este clar că minutele sunt destul de echilibrate, nu cred că este o mare problemă. Problema poate fi mare dacă noi nu ne vom pregătii așa cum am făcut-o zilele astea. Chiar întâlnim cel mai dificil advesar de până acum”, a declarat tehnicianul „alb-albaștrilor”.

„Trebuie să nu uităm că în urmă cu câțiva ani, această echipă a câștigat campionatul împotriva noastră”

Universitatea Craiova a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj pe stadionul „Ion Oblemenco”. Fără Dan Petrescu pe banca tehnică a ardelenilor, formația din Gruia a reușit să o învingă pe „Știința”, scor 3-1, și să câștige al șașelea titlu din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să nu uităm că în urmă cu câțiva ani, această echipă a câștigat campionatul împotriva noastră, după ce la pauză nu îl avea și cu antrenorul de acasă. Din acest punct de vedere, CFR are un lot foarte bun dacă a reușit să câștige campionatul în fața noastră, cu antrenorul care se afla în fața televizorului”, a mărturisit Mirel Rădoi.

„N-aș putea să spun că presiunea este mai mare de o parte sau alta. Presiunea este la ambele cluburi și la ultima clasată este aceeași presiune. Lupta între echipe este la început, încercăm să acumulăm cât mai multe punct, după care aceste puncte se vor înjumătății”, a spus fostul selecționer.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 3,15 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT