ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mirel Rădoi, schimbări masive în primul ”11” față de meciul cu Irlanda de Nord. Cum vrea să-i surprindă pe austrieci

Autor: Traian Terzian | 07.09.2020 | 21:05
Mirel Rădoi, schimbări masive în primul ”11” față de meciul cu Irlanda de Nord. Cum vrea să-i surprindă pe austrieci
Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a făcut schimbări masive în primul ”11” pentru întâlnirea cu Austria față de meciul cu Irlanda de Nord. Sursă foto: Sport Pictures

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a făcut schimbări masive în primul ”11” pentru întâlnirea cu Austria față de meciul cu Irlanda de Nord.

ADVERTISEMENT

În primul rând, tehnicianul român a schimbat sistemul de joc și a trecut de la un 4-3-1-2 extrem de ofensiv la un mult mai precaut 4-3-3.

Rădoi anunțase încă de la conferina de presă că vor exista schimbări în echipa de start pentru a da prospețime, dar și pentru că adversarul este unul cu mult mai puternic, iar jocul este în deplasare.

ADVERTISEMENT

Schimbări multe făcute în primul ”11” de Mirel Rădoi

În primul rând, Mirel Rădoi a vrut să aducă mai multă siguranță în linia defensivă și l-a schimbat di banda dreaptă pe Sergiu Hanca, în locul său titularizându-l pe Andrei Burcă. În partea stângă, însă, a decis să-l păstreze pe mai ofensivul Nicușor Bancu.

Vlad Chiriche şi-a păstrat poziția în centrul defensivei, dar nu va mai face pereche cu Alin Toșca, cel considerat vinovat de golul primit cu Irlanda de Nord. Jucătorul de la Gaziantep a fost înlocuit cu experimentatul Dragoș Grigore.

ADVERTISEMENT

Primul “11” al României în meciul cu Austria: Tătărușanu – Burcă, Chiricheș, D. Grigore, Bancu – Maxim, Crețu, Stanciu – Deac, Alibec, Fl. Coman

Surpriza cea mai mare vine în linia de mijloc, acolo unde a fost titularizat Alexandru Crețu pe postul de închizător, în timp ce interi vor evolua Alexandru Maxim și Nicolae Stanciu, aceștia având misiunea de a filtra baloane pentru oamenii din ofensivă.

Mirel Rădoi a renunțat la unul dintre atacanții centrali șii surprinzător acesta a fost George Pușcaș, cel care marcase cu Irlanda de Nord. Astfel, vârf împins va juca Denis Alibec, care va fi ajutat din benzi de experimentatul Ciprian Deac și tehnicul Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, selecționerul l-a lăsat pe banca de rezerve pe Ianis Hagi, unul dintre cei mai dezamăgitori oameni din partida cu Irlanda de Nord. O explicație ar fi faptul că acesta are un galben, la fel ca Dan Nistor, și un al doilea avertisment l-ar priva de jocul împotriva Norvegiei.

Meciul Austria – România are loc luni, 7 septembrie, cu începere de la ora 21:45, pe stadionul Worthersee din micuţa localitate Klagenfurt, în cadrul etapei a 2-a din grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 9,40 este cota pentru ”2 solist și sub 2,5 goluri” la meciul Austria – România. Vezi aici toate cotele

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!