Sport

Mirel Rădoi, semnal de alarmă înainte de Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești: „Sunt episoadele care ne-au relaxat”. Video

Înaintea partidei cu Petrolul Ploiești, Mirel Rădoi le-a transmis jucătorilor Universității Craiova că nu trebuie să își desconsidere adversarii.
14.10.2022 | 14:25
Mirel Radoi semnal de alarma inainte de Universitatea Craiova  Petrolul Ploiesti Sunt episoadele care neau relaxat Video
Mirel Rădoi, semnal de alarmă înainte de Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești: „Sunt episoadele care ne-au relaxat”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nemulțumit de ultimele evoluții ale elevilor săi, Mirel Rădoi speră că jucătorii „alb-albaștrilor” să își păstreze concentrarea pe toată durata confruntării de pe „Ion Oblemenco”. Partida Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești se va juca sămbătă, de la ora 21:00.

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești: „Astea sunt episoade care din punctul nostru de vedere ne-au relaxat”

Tehnicianul Universității Craiova le-a transmis un mesaj jucătorilor înaintea confruntării cu Petrolul Ploiești. Mirel Rădoi le-a spus că nu trebuie să își subestimeze adversarii, la fel cum s-a întâmplat și la celelalte confruntării cu echipe care aveau probleme în vestiar.

ADVERTISEMENT

„Înainte să discut despre următoarea partidă aș îmi fac cunoscut mesajul, semnalul de alarmă pentru că nu aș vrea să trecem din nou prin momentele pe care l-am trecut înaintea partidei cu Hermannstadt. Știau că au probleme la nivel financiar și oarecum am intrat relaxați în acea partidă.

A urmat partida de la Cluj cu CFR, când aveau momente dificile la nivelul băncii tehnice, deoarece se discuta plecarea lui Dan Petrescu. La fel în meciul cu Voluntari, când aveau jucătorii veniți de la echipa națională, obosoți sau nu. Astea sunt episoade care din punctul nostru de vedere ne-au relaxat.

ADVERTISEMENT

Culminând cu ultima partidă, pentru că era vorba dacă Andrei Prepeliță va continua sau nu la FC Argeș. Din punctul aceasta de vedere, situația se aseamnă pentru că zilele astea a avut loc plecarea lui Gabi Tamaș, pierderea unui jucător important. Nu aș vrea din nou să credem că simpla noastră prezență pe teren va aduce cele trei puncte”, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi, înaintea confruntării cu Petrolul Ploiești: „Poate să fie o motivație în plus pentru ei și să arate că pot să suplinească lipsa lui Gabi Tamaș”

Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești înaintea confruntării cu Universitatea Craiova. Mirel Rădoi este de părere că lipsa lui îi poate ambiționa pe elevii lui Nae Constantin, care vor să demonstreze că îl pot înlocui pe fundașul de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

„Cred că ne așteaptă un meci din dificil, chiar dacă și-au pierdut un lider și un jucător foarte important. La nivel grupului și al echipei poate să fie o motivație în plus pentru ei și să arate că pot să suplinească lipsa lui Gabi Tamaș”, a declarat tehnicianul oltenilor.

Mirel Rădoi speră ca elevii săi să își păstreze atitudinea și determinarea pe toată durata meciului de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Acesta a declarat că elevii săi primesc cu ușurință gol în a doua repriză, chiar dacă în prima repriză reușesc să își domine adversarii.

ADVERTISEMENT

„Ne va aștepta un meci destul de complicat și va trebui să începem de la început și să terminăm cum începem. Dacă avem o problemă și nu doar statistica o arată că primim goluri în perioada de timp 45-60. Este clar că noi trebuie să ne păstrăm concetrarea pe toate cele 90 de minute, pe lângă ce am reușit până acum la nivel de atitudine și determinare.

Întâmpinăm probleme, dominăm adversarul 40,50 sau 60 de minute și îl împingem în propria jumătate, iar după repriza a doua văzând prima repriza și dominând adversarul, noi credem că va fi doar o situație de timp până vor marca”, a mărturisit Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi: „Ca să îmi treacă de această supărare, cred că cel mai ușor ar fi ca sâmbătă să câștigăm, dar fără gol primit”

Mirel Rădoi a avut un discurs dur după înfrângerea cu FC Argeș, scor 0-1, din etapa trecută din SuperLigă. Acesta a mărturisit că scopul declarațiilor de la sfârșitul partidei și-a atins scopul și speră ca oltenii să nu repete greșelile din înfrângerea cu piteștenii.

„Din punctul ăsta de vedere este clar că va trebui să apăsăm pedala pe aceste două lucruri, concentrare și responsabilitate. Este clar că după această perioadă și imediat după declarațiile mele a fost o zi tensionată și era normal, pentru că acesta a fost și scopul meu, să încerc să îi scot din zona de confort.

Vedem că ajungem cu ușurință să ne dominăm adversarul, să câștigăm posesia și nu reușim să marcăm, iar adversarul la puținele ocazii reușește să marcheze foarte ușor. Este clar că aici este vorba de relaxare și dacă noi suntem capabili să ne menținem concentrarea 45 să o menținem, trebuie să o facem și în repriza a doua”, a mărturisit Mirel Rădoi.

Tehnicianul oltenilor a mărturisit că o victorie fără gol primit cu Petrolul Ploiești l-ar putea face să treacă peste starea din ultimele partide. Acesta a declarat că el este principalul vinovat pentru evoluțiile neconvingătoare ale oltenilor și trebuie să găsească soluții, pentru a îmbunătății situația.

„Știm că adversarul își crează puține ocazii, dar marchează, avem foarte multe goluri primite. Ca să îmi treacă de această supărare, cred că cel mai ușor ar fi ca sâmbătă să câștigăm, dar fără gol primit. Cum a spus-o și imediat după meci (n.r. cu FC Argeș, scor 0-1), eu sunt primul vinovat și va trebui să găsesc soluții să le dau lor mai departe și să ieșim din această situație”, a declarat antrenorul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,67 este cota pentru „X2” la U Craiova – Petrolul Ploiești. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT