Life

Mirela Vaida a plecat din ţară! Unde se află acum vedeta: „Nu mă dezamăgeşte niciodată”

Mirela Vaida a plecat să-și petreacă weekendul departe de România. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online imagini din destinația aleasă.
30.10.2022 | 17:16
Mirela Vaida a plecat din tara Unde se afla acum vedeta Nu ma dezamageste niciodata
Mirela Vaida se află în vacanță în Italia. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Weekendul acesta, vedetele de la Antene au fost atrase de Italia. După ce Simona Gherghe a împărtășit cu urmăritorii săi imagini din Roma, Mirela Vaida a dezvăluit și ea că este plecată din țară. Diferența o face faptul că moderatoarea de la Acces Direct a optat pentru Milano.

Mirela Vaida și-a petrecut weekendul departe de țară. Moderatoarea Acces Direct a plecat în Italia

Mirela Vaida a profitat de vremea frumoasă din weekend și a plecat în vacanță. Moderatoarea emisiunii Acces Direct a hotărât să se relaxeze departe de casă și a ales o destinație despre care spune că nu o dezamăgește niciodată.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars se află în Italia, mai exact în Milano, de unde a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online mai multe imagini.

Împreună cu soțul său, Mirela Vaida s-a bucurat de soare, a savurat o înghețată și a luat o pauză de la stresul de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales o ținută lejeră, o bluză sport și un tricou, pe care le-a accesorizat cu un colier cu perle și alte mici lănțișoare aurii, precum și ochelari de soare.

„Ce bine face spiritului să mai iasă din programul zilnic! Iar Italia nu mă dezamăgește niciodată! Să aveți o duminică frumoasă și voi”, a scris realizatoarea podcast-ului „Vai’da”, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a publicat  pe Instagram mai multe filmulețe în care a surprins atmosfera din Milano la miezul nopții.

Simona Gherghe a fost, de asemenea, în Italia

O altă vedetă de la Antena care zilele acestea a ales să fugă departe de România, tot în Italia, a fost Simona Gherghe. Prezentatoarea de la Mireasă și soțul ei au fost la Roma.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au bucurat de escapada romantică și s-au fotografiat în timp ce scoteau limba unul la celălalt. În plus, Simona Gherghe a imortalizat și momentul în care își bea cafeaua pe o terasă din frumosul oraș.

 

ADVERTISEMENT