Life

Mirela Vaida și soțul ei, decizie radicală. De ce s-au apucat cei doi: “Am zis gata, nu se mai poate”

Mirela Vaida și soțul ei au luat o decizie radicală. Cei doi au de gând să dea jos kilogramele în plus și au luat măsuri în acest sens. Vor să ajungă cât mai rapid la greutatea ideală.
18.07.2022 | 15:08
Mirela Vaida si sotul ei decizie radicala De ce sau apucat cei doi Am zis gata nu se mai poate
Mirela Vaida și soțul ei au luat o decizie radicală. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și soțul ei au luat o decizie și speră să reușească să-și ducă planul la bun sfârșit până în august. Au și un termen pentru a ajunge la greutatea ideală.

Mirela Vaida și soțul ei au luat o decizie radicală

Vedeta de la Antena Stars și partenerul ei de viață se luptă cu kilogramele în plus și au plănuit să le dea jos cât mai repede. Cei doi au luat deja măsuri și s-au pus pe slăbit.

ADVERTISEMENT

În plus, au deja un termen pentru a reveni la o greutate inferioară, și anume 13 august. Cei doi vor pleca în vacanță la mare, motiv pentru care vor să scape atât de repede de kilogramele în plus.

Deși Mirela Vaida știe că greutatea în plus nu se observă acum, nu vrea să se ducă la mare și să fie complexată. Vedeta se luptă cu câteva kilograme în plus încă de când l-a născut pe Tudor.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Mirela Vaida este hotărâtă să dea jos aceste kilograme. Vedeta spune că are o greutate mult prea mare în comparație cu înălțimea și a apelat la ajutorul unui specialist pentru a putea să slăbească sănătos.

Prezentatoarea TV a început procesul de slăbire cu doar două zile în urmă și deja a pierdut din greutate. Vedeta a specificat că nu se înfometează.

ADVERTISEMENT

“Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. (…)

Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fic pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg.”, a spus vedeta pe Instastory.

Dacă Mirela Vaida are de gând să dea jos doar câteva kilograme, lucrurile nu sunt la fel de simple și pentru soțul ei, Alexandru Vaida. Acesta vrea să dea jos 14 – 15 kilograme în decurs de o lună.

“Alex al meu are 1,91 înălțime și sâmbătă avea 104 kg. El vrea să dea jos 14-15 kg într-o lună.”, a mai spus vedeta.

Mirela Vaida
Mirela Vaida și soțul ei vor să slăbească. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

 

Mirela Vaida vrea să aibă gemene

Recent, Mirela Vaida a declarat că își dorește să devină mamă a patra oară, dar să aibă gemene.

Deși are deja trei copii și reușește cu greu să-și împartă timpul între viața personală și cea profesională, vedeta ar vrea să-și mărească familia.

Mai mult, Mirela Vaida s-a gândit deja la ce nume le-ar putea pune fetițelor sale.

“Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele.

Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți.”, a declarat ea recent, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: