Life

Mirela Vaida vrea al patrulea copil? Anunțul făcut de prezentatoarea Acces direct la petrecerea de ziua lui Pepe

Mirela Vaida vrea să devină mamă pentru a patra oară? Vedeta a făcut anunțul la petrecerea aniversară organizată de Pepe, iar totul a pornit de la fiul cântărețului.
21.07.2022 | 07:44
Mirela Vaida vrea al patrulea copil Anuntul facut de prezentatoarea Acces direct la petrecerea de ziua lui Pepe
Mirela Vaida vrea al patrulea copil. Ca a declarat la ziua lui Pepe. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a făcut noi declarații despre dorința sa de a avea copii. Astfel, prezentatoarea de la Acces direct a mărturisit că își dorește și al patrulea urmaș.

Mirela Vaida vrea al patrulea copil? Ca a declarat la ziua lui Pepe

Prezentatoarea de la Antena a fost prezentă la ziua lui Pepe, care a împlinit 43 de ani. Desigur, de la petrecere nu a putut lipsi fiul cel mic al acestuia, Pepe Jr.

ADVERTISEMENT

Bebelușul i-a trezit vedetei dorința de a mai face un copil, pe cel cu numărul patru. De altfel, Mirela Vaida a mai declarat și în trecut că și-ar mai dori copii.

Alături de Alina Pușcaș, care îl ținea în brațe pe Pepe Jr, Mirela Vaida spunea că ar fi cazul să mai facă câte un copil pentru că le stă foarte bine în rolul de mămică.

ADVERTISEMENT

„Uite ce drag ne este de copii mici! Hai să îl facem și pe al 4-lea”, a scris prezentatoarea pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida spune că vrea gemeni

Aceasta nu este prima declarație a vedetei despre nașterea altor copii, ci chiar a spus la un moment dat că ar vrea două gemene, ca să „scape” mai ușor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că și-ar mai dori două fetițe, gemene, doar că acum trece printr-o perioadă aglomerată a vieții ei, așa că nu are timp de conceperea unui copil.

Mai mult, Mirela Vaida a declarat că deja are nume pentru cele două fetițe, dar nu le-a specificat. Toate aceste declarații le-a făcut vedeta fiind invitată în podcastul lui Valentin Sanfira.

ADVERTISEMENT

„Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele.

Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT