Sport

Mirko Pigliacelli a intrat în colimatorul lui Reghecampf. ”Anumite reacţii pe care le-a avut nu au fost ok”

Om de bază la Universitatea Craiova în ultimii ani, Mirko Pigliacelli are concurență serioasă odată cu transferul lui David Lazar. Atitudinea italianului la deranjat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf.
12.08.2021 | 22:09
Mirko Pigliacelli a intrat în colimatorul lui Reghecampf. ”Anumite reacţii pe care le-a avut nu au fost ok”
Mirko Pigliacelli in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova, din etapa 13 a Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat pe stadionul Dr.Constantin Radulescu, sambata, 19 octombrie 2019.© FOTO:Flaviu Buboi / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a început acest sezon ca titular în poarta Universității Craiova, dar eșecul din etapa a doua, 1-4 cu FCSB, l-a determinat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf să mizeze pe David Lazar în meciul cu FC Botoșani.

Internaționalul român nu a putut, însă, să-și ajute echipa. A încasat două goluri și FC Botoșani a câștigat chiar pe ”Ion Oblemenco”.

Mirko Pigliacelli a revenit între buturi, dar l-a supărat pe Rehecampf

În acest moment Mirko Pigliacelli nu mai are asigurat postul de titular în poarta Universității Craiova. Achiziționarea lui David Lazar a pus presiune pe italian.

ADVERTISEMENT

Acesta nu s-a împăcat cu ideea că a fost trecut rezervă la meciul cu FC Botoșani, iar atitudinea fotbalistului a fost taxată de Laurențiu Reghecampf.

”Da, putem să luăm anumite reacţii pe care le-a avut, că nu a fost ok faţă de Lazar sau faţă de ceilalţi colegi de echipă. Reacţia lui trebuia să fie alta, să fie alături de echipă, să dea încredere”, a comentat tehnicianul Universității.

ADVERTISEMENT

Reghecampf a mai spus că înțelege reacțiile italianului și că există și o parte plină a paharului. În plus i-a transmis acestuia că totul depinde de e dacă va fi în continuare numărul 1 în poartă, sau nu.

”Eu mă uit în ansamblu la imagine, văd ceea ce pregăteşte, ce pregăteşte la antrenament, cum se comportă el în anumite momente.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că nu a avut o reacţie care era normală, mă aştept de la un jucător care vrea să joace să aibă o reacţie de supărare, dar i-am explicat foarte clar că totul este în mâna lui, trebuie să se antrenze”, a adăugat Reghecampf.

Pigliacelli ar putea să se întoarcă în Italia

Portarul Mirko Pigliacelli a fost cumpărat de U Craiova în urmă cu trei ani de la Pro Vercelli, contra sumei de 400.000 de euro. S-a impus destul de repede în echipa olteană.

ADVERTISEMENT

De altfel, de la sosirea în Bănie, italianul a avut o singură perioadă în care a fost rezervă, în timpul ultimului mandat al lui Victor Pițurcă la Universitatea.

Presa din Italia a scris de interesul celor de la Pescara pentru Pigliacelli, iar jucătorul ar putea accepta oferta în condițiile în care la Craiova va avea mult de muncă pentru a rămâne în continuare titular.

ADVERTISEMENT

Rete8 a scris că Pescara ar fi tentată de un împrumut al lui Mirko Pigliacelli, pentru un sezon, urmând ca acesta să fie transferat definitiv, dacă va promova în Serie B. O altă variantă ar fi ca portarul să fie transferat definitiv acum, însă plata să se facă în rate.


  • P) Cota BETANO pentru UTA – Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik