Sport

Mirko Pigliacelli, cusut la spital după accidentarea din Farul – U Craiova 0-3. Reghecampf, măsură urgentă pentru meciul de Cupă. Exclusiv

Mirko Pigliacelli a suferit o accidentare foarte serioasă în finalul partidei Farul - Universitatea Craiova, după o intrare brutală a lui Adi Petrea. Portarul Științei a ajuns de urgență la spital.
17.04.2022 | 01:03
Mirko Pigliacelli cusut la spital dupa accidentarea din Farul  U Craiova 03 Reghecampf masura urgenta pentru meciul de Cupa Exclusiv
Mirko Pigliacelli, accidentare urâtă în Farul - Universitatea Craiova 0-3. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În minutul 90 al partidei de la Ovidiu, Adrian Petre l-a lovit puternic pe Mirko Pigliacelli, când portarul italian încerca să degajeze balonul. Arbitrul Cătălin Popa l-a eliminat pe atacant imediat după ce a văzut urmele pe care crampoanele acestuia le-a lăsat pe piciorul lui Pigliacelli.

Mirko Pigliacelli, accidentare urâtă în Farul – Universitatea Craiova 0-3. A fost cusut la spital după ce Petre i-a provocat o tăietură la tibie

Mirko Pigliacelli a fost transportat de urgență la spital imediat după fluierul final din Farul – Universitatea Craiova 0-3. Avea o tăietură urâtă pe tibie, iar medicii au fost nevoiți să îl coasă. Șansele ca italianul să fie în poarta Universității la meciul din Cupa României au devenit aproape nule.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 19:30, Universitatea Craiova joacă manșa tur din semifinalele Cupei României, pe terenul celor de la Sepsi. Returul este programat pe 11 mai la Craiova.

David Lazar ar urma să fie titular pentru postul de portar în partida cu Sepsi, rămâne de văzut dacă Pigliacelli va putea fi recuperat pentru partida de campionat cu FC Argeș, tot în deplasare, pe 25 aprilie, chiar de Paște.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli nu va putea juca în semifinala de Cupa României cu Sepsi. Reghecampf l-a chemat de urgență pe Denis Rusu

Cert este că Reghecampf a fost deja anunțat că Pigliacelli va fi cel mai probabil indisponibil și nu va putea prinde nici măcar banca de rezerve. Astfel că antrenorul Universității Craiova a luat o măsură de urgență.

L-a chemat pe al treilea portar al Universității Craiova, Denis Rusu, care se va alătura lotului în cel mai scurt timp. Acesta ar urma să ia loc pe bancă în partida de Cupă cu Sepsi. În vreme ce David Lazar va fi titularizat de Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Rusu, 31 de ani, este internațional moldovean și a mai jucat în România la CSMS Iași și la Viitorul Pandurii. A ajuns la Craiova în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract. Și mai are contract cu “juveții” doar până în vară.

David Lazar va fi titular în Sepsi – Universitatea Craiova, semifinală de Cupa României. A jucat până acum trei meciuri în competiție, fără gol primit

De atlfel, oficialii Universității Craiova nu iau în calcul să îi propună un nou acord lui Rusu, astfel că acesta va părăsi sigur echipa la finalul lunii iunie. Se va merge pe un jucător tânăr care să devină a treia variantă de portar.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Denis Rusu nu a jucat nici măcar un minut pentru Universitatea Craiova. A fost pe banca de rezerve în doar trei meciuri de Liga 1, în noiembrie 2021, când Pigliacelli era accidentat. De asemenea, a mai stat pe bancă și în returul cu Laci, din preliminariile Conference League. În rest, Rusu a jucat la echipa a doua a Universității Craiova. Inclusiv în victoria obținută vineri cu Flacăra Horezu, scor 1-0.

David Lazar a fost titular în cele trei partide pe care Universitatea Craiova le-a disputat în Cupa României în acest sezon și nu a încasat niciun gol. A mai jucat 4 meciuri în campionat și un meci în preliminariile Conference League, cel de acasă cu Laci.


(P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT