Life

Miruna și Valentin de la Mireasa formează un cuplu? Cei doi au divorțat de foștii parteneri de viață. Primele reacții

Miruna și Valentin de la Mireasa sunt împreună? S-au separat de foștii soți. Primele declarații despre relația amoroasă.
29.05.2023 | 19:00
Miruna si Valentin de la Mireasa formeaza un cuplu Cei doi au divortat de fostii parteneri de viata Primele reactii
Miruna și Valentin de la Mireasa sunt împreună? S-au separat de foștii soți. Primele declarații despre relația amoroasă. Sursa foto: a1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi dintre concurenții emisiunii matrimoniale de la Antena 1, în sezonul 6, formează un cuplu? Cei doi au divorțat de foștii parteneri de viață în urmă cu puțină vreme. Primele reacții despre presupusa legătură de dragoste.

Miruna și Valentin de la Mireasa sunt împreună? S-au separat de foștii soți. Primele declarații despre relația amoroasă

Miruna și Valentin de la Mireasa sunt împreună? Aceasta este întrebarea pe care o au internauții despre participanții show-ului moderat de Simona Gherghe. Ambii au făcut parte din sezonul 6 și s-au căsătorit, dar au ajuns să divorțeze. Tânăra s-a separat de Cosmin în luna martie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Acum au apărut zvonuri că formează un cuplu, după ce fanii au pus la cap la cap unele informații. Se pare că amândoi s-au fotografiat într-o mașină care are același model de tapițerie, însă acest lucru poate fi și o coincidență.

Cu toate acestea internauții cred că au parcurs drumul spre Buzău împreună. După aceste imagini controversate cei doi au făcut primele declarații despre relația amoroasă și au spus ce se întâmplă, de fapt, între ei.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent le-a transmis urmăritorilor să nu mai analizeze imaginile în cauză, luându-i peste picior. Valentin nu a infirmat, dar nici nu a confirmat legătura cu Miruna de la Mireasa, care a lăsat un mesaj amplu în online.

„Lăsați analiza pe tetiere că e târziu, mâine la muncă”, a scris Valentin de la Mireasa, conform a1.ro. „Voi chiar nu înțelegeți că emisiunea aia s-a terminat acum jumătate de an?”, a ținut să scrie Miruna.

ADVERTISEMENT
Miruna și Valentin de la Mireasa sunt un cuplu
Miruna și Valentin de la Mireasa sunt un cuplu? S-au dat de gol? Sursa foto: a1.ro. Colaj: Fanatik

Miruna de la Mireasa, detalii despre presupusa relație cu Valentin

„Credeți că stă cineva să vă spună vouă cu cine e într-o relație sau dacă e? Sunt imună deja la mizeriile oamenilor care au urmărit și urmăresc în continuare acea emisiune. Public mai rău nu cred că există în altă parte și lipsit de creier.

De râs nu suntem noi, cei care ne-am expus acolo cu bune și rele. De râs sunteți voi, oameni «perfecți» care știți doar să comentați, să jigniți, să judecați ce ați auzit prin emisiune sau vedeți prin online.

ADVERTISEMENT

Nu trăiește nimeni cu nimeni încât să își permită să comenteze! Orice fac eu în viața mea, cu oricine sunt sau voi fi, nu voi da explicații. Am dat destul când eram obligată prin formatul emisiunii să fac asta. Ce se întâmplă acum în viața mea este fără camere. 

Nu voi sta nici să confirm anumite zvonuri, nici să mă omor pe online cu lumea pentru că spre deosebire de fanaticele Mireasa, chiar am lucruri de făcut cu viața mea”, a transmis Miruna pe pagina de Instagram.

Fosta concurentă de la Mireasa a mai subliniat că își asumă că a devenit „persoană publică” după participarea în emisiunea matrimonială de la Antena 1, dar asta nu înseamnă că trebuie să comenteze toate zvonurile care apar despre ea.

Blondina preferă să se amuze din umbră și să se bucure de atenția pe care o primește de la oameni, chiar și de la cei care nu o plac. Miruna mai spune că va ieși în public dacă va avea ceva de declarat sau de afișat.

ADVERTISEMENT