Sport

Misiune fulger pentru Edi Iordănescu în Champions League. Ce adversari a spionat selecționerul României. Exclusiv

Edi Iordănescu a avut o misiune la nivel înalt. Selecționerul României a spionat adversari la meciul FC Copenhaga - Manchester City, scor 1-3, în „optimile” UEFA Champions League.
14.02.2024 | 22:12
Misiune fulger pentru Edi Iordanescu in Champions League Ce adversari a spionat selectionerul Romaniei Exclusiv
Edi Iordănescu a spionat 3 adversari la meciul FC Copenhaga - Manchester City din Champions League. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a trecut peste răceala care l-a împiedicat să meargă la tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor de la Paris. Selecționerul României este „back in business” și se pregătește intens pentru aventura de la EURO 2024. Iordănescu Jr. a fost văzut venind de la Copenhaga, iar FANATIK a aflat motivul.

Misiune fulger pentru Edi Iordănescu în Champions League

Edi Iordănescu a readus naționala României la turneul final european după o pauză de 8 ani. Selecționerul României vrea să facă o figură frumoasă la EURO 2024 alături de „tricolori”, astfel, pregătește cu atenție fiecare detaliu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 45 de ani a fost văzut recent venind de la Copenhaga. Din informațiile FANATIK, Edi Iordănescu a făcut o vizită fulger în capitala Danemarcei pentru a asista la meciul FC Copenhaga – Manchester City, scor 1-3, în turul „optimilor” UEFA Champions League.

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu a plecat marți dimineață la Copenhaga și s-a întors în țară în cursul zilei de miercuri, 14 februarie. Selecționerul României vrea să își analizeze atent adversarii și vrea să știe cu cine va da piept în vară la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
  • Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Bosnia, Ucraina, Islanda sau Israel) sunt adversarele României la EURO 2024

Edi Iordănescu a spionat 3 adversari în vizita fulger de la Copenhaga

Edi Iordănescu a mers pe „Parken Stadium” din Copenhaga pentru a asista la meciul echipei locale cu Manchester City în „optimile” UEFA Champions League. Echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 3-1 și este favorită la calificarea în sferturi.

ADVERTISEMENT

Selecționerul României a fost cu ochii pe 3 adversari la meciul de marți seară. Din informațiile FANATIK, Iordănescu Jr. i-a urmărit la treabă pe belgienii Kevin De Bruyne și Jeremy Doku, ambii de la Manchester City.

Nu în ultimul rând, Edi Iordănescu l-a urmărit pe slovacul Denis Vavro. În vârstă de 27 de ani, fundașul central a fost integralist contra deținătoarei en-titre a trofeului UEFA Champions League. Antrenorul român nu a fost degeaba la Copenhaga. Kevin De Buryne a strălucit.

ADVERTISEMENT

Kevin De Bruyne, omul meciului cu FC Copenhaga: gol și două pase decisive

Manchester City a început în forță partida cu FC Copenhaga. Kevin De Bruyne, revenit la începutul anului după o gravă accidentare, a deschis scorul din pasa lui Phil Foden. Danezii au restabilit surprinzător egalitatea în minutul 34 prin Mattsson.

Partida a fost rezolvată de echipa lui Pep Guardiola după golurile lui Bernardo Silva și Phil Foden. Belgianul Kevin De Bruyne a pasat decisiv la ambele reușite. De asemenea, Edi Iordănescu a putut să-l vadă la treabă pe Jeremy Doku.

Atacantul belgian în vârstă de 21 de ani a început pe banca de rezerve duelul cu FC Copenhaga. Doku a profitat de accidentarea lui Jack Grealish și a fost introdus pe teren în minutul 21. Belgianul a fost aproape să marcheze în minutul 69, însă Kamil Grabara a respins șutul.

  • Kevin De Bruyne, Jeremy Doku (Belgia) și Denis Vavro (Slovacia) au fost jucătorii urmăriți de Edi Iordănescu la Copenhaga
  • 33 de ani va împlini Kevin De Bruyne pe 28 iunie 
ADVERTISEMENT